De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Liesbeth Brederode

Liesbeth BrederodeBio

  • Leeftijd44
  • WoonplaatsHaarlem
  • Favoriete reisbestemmingNieuw-Zeeland voor de prachtige natuur, Barcelona voor de city-trip die voelt als thuiskomen en de Waddenzee als mooiste Nederlandse vaargebied
  • InteressesNatuur, cultuur, mensen en hun verhalen

Mijn profiel

Een paar jaar geleden zag ze het (reis-)licht en verruilde ze haar keurige kantoorbaan voor een bestaan waar reizen een prominente plek inneemt. Inmiddels is ze freelance reisblogger, reisbegeleider en trotse mede-eigenaar van een zeilboot met wereldreisaspiraties. Ze is aarts-nieuwsgierig en altijd op zoek naar het verhaal achter de plek. Skiën, zeilen, hiken of canyoning; actieve trips met een substantieel outdoorgehalte zijn favoriet. Maar dan wel met dat lekkere koffietje onderweg en dat gezellige dinertje na afloop. Het moet wel een beetje comfortabel blijven! Als het dan ook nog buiten de gebaande paden is en op plekken waar de locals komen, én een beetje lief voor de wereld dan is ze op haar plek. En jij dus ook, als je haar blog hebt gelezen!

Bekijk de verhalen van Liesbeth