Algemene voorwaarden

Algemeen

RonReizen geeft je hierbij toegang tot www.ronreizen.nl waar wij teksten, afbeeldingen en andere materialen die door RonReizen en derden zijn aangeleverd. Als lezer kun je de website kosteloos gebruiken. RonReizen behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

RonReizen spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen volledig en juist is. RonReizen kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die door middel van deze website wordt gevonden.

Toestemming

Door de informatie en de diensten op ronreizen.nl te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. 

 Inhoud blogs en vlogs

Op ronreizen.nl verschijnen soms artikelen waarin producten van derden worden aangeprezen. Veelal zijn dit verhalen over producten en/of services die we zelf hebben uitgeprobeerd. Sommige producten of gereviewde services krijgen we van derden; anderen zijn al in ons bezit of hebben we zelf gekocht. We worden regelmatig uitgenodigd, maar veel verhalen zijn van reizen waarvoor wij zelf hebben betaald. In welke situatie dan ook, uitgangspunt van RonReizen is het maken van verhalen (in tekst en beeld) waarin een eerlijk en betrouwbaar beeld wordt gegeven van de bestemming, dienst en/of product. Met onze verhalen willen we inspireren en vooral tips geven.

Links naar andere sites

Op ronreizen.nl plaatsen we ook links naar andere sites. Dat doen we op het moment dat dit waarde toevoegt aan ons verhaal. Bij het aanmaken van de link controleren wij altijd waar we naar toe linken, maar we zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze andere websites en de inhoud die er op te vinden is. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze andere websites.

Advertorials

Op ronreizen.nl verschijnen soms artikelen van derden. Deze worden doorgaans advertorials genoemd en zijn soms berichten die door derden zijn geschreven of deels door ons. Maar waar wij altijd de inhoud van bekijken. Dit zijn ook artikelen waar we een vergoeding voor kunnen ontvangen. We zullen nooit advertorials plaatsen voor producten en/of bedrijven waar we niet achterstaan. 

 Gebruik gegevens

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving met betrekking tot privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Gebruik van de gegevens van ronreizen.nl moet altijd worden nagevraagd via ron@fcklap.nl. RonReizen behoudt zich het recht voor om u deze toestemming te ontzeggen.