Skirama: wintersport

ItaliëWin 2 SuperSkirama skipassen!

Op nog geen 1100 kilometer vanaf Utrecht liggen acht wintersportgebieden die onder de noemer Skirama Dolomiti een walhalla voor levensgenieters vormen. Naast wintersporten, kun je hier genieten van lekker eten, drinken en veel zonuren. En ja, je leest het goed: jij maakt kans op twee SuperSkirama skipassen waarmee je zes dagen toegang krijgt tot één van de acht skigebieden in en rondom de Brenta Dolomieten!

Je hebt keuze uit klein-maar-fijn gebieden én gebieden met pittige zwarte pistes of 11 kilometer lange afdalingen, een luxueuze accommodatie of een rustieke agriturismo (logeren bij de boer). Met de Skirama skipas kun je elke dag een ander gebied bezoeken. Niet alle gebieden zijn op elkaar aangesloten, maar een skisafari behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees ook: 

Update: Hoe zit het met de wintersport in Italië?

Skirama: wintersport

  Madonna di Campiglio

  Madonna di Campiglio is een charmant en luxe bergdorp op 1500 meter hoogte in het hart van de Brenta. Hier is vrijwel overal ski-in-out, alles is te bereiken op de ski's. Je vindt er ook de 3-Tre piste, een van dé top-pistes.

  Pinzolo

  Een typische Italiaans dorp is Pinzolo. Hier vind je op de top van Doss del Sabion het mooiste uitzicht op de Brenta Dolomieten. En mis de zwarte piste Tulot Audi Quattro niet!

  Folgarida-Marilleva

  Een ideale bestemming voor het hele gezin is Folgarida-Marille met veel accommodaties aan de piste.

  Madonna di Campiglio, Pinzolo en Folgarida-Marilleva zijn op elkaar aangesloten met 150 kilometer aan pistes.

  Skirama: wintersport

   Pejo

   Pejo is zo’n klein-maar-fijn gebied en is bovendien het hoogst gelegen dorp in Trentino. Er zijn genoeg leuke dingen te doen voor kinderen, inclusief een Fun Slope!

   Pontedilegno – Tonale

   In Pontedilegno profiteer je op de Presena gletsjer van de hoogte en van een lang seizoen. Geniet van het panorama  in de Sky Bar op de top, voordat je weer 11 kilometer afdaalt tot in Pontedilegno.

   Paganelle Ski

   Paganelle Ski is altijd de moeite waard vanwege de grote variatie aan afdalingen en het fraaie uitzicht op de Brenta Dolomieten en het Gardameer.

   Skirama: wintersport

    Monte Bondone

    Top voor een city-ski nabij Trento. Op Monte Bondone zijn accommodaties aan de piste en voor de 'riders' is er het Olympisch snow park. Lekker overzichtelijk én compleet.

    Alpe Cimbra – Folgaria, Lavarone

    Dit is het meest zuidelijk gelegen én het meest authentieke gebied. Voor de langlaufers is er 85 kilometer aan loipes, maar je kunt ook met sledehonden of de fatbike op pad.

    Win 2 SuperSkirama skipassen

    m.u.v. de periode Kerst-Oud en Nieuw en van 26 februari tot 6 maart 2022

    Ga naar Facebook voor de prijsvraag en win!

    Meer over