Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

SpanjeMee met Golftime naar Islantilla Golf Resort

Bikini, zwembroek of golfbroek met polo? Dat is een wel heel vrolijk luxeprobleem bij een week op Islantilla Golf Resort in Andalusië! Speciaal voor RonReizen biedt Golftime, your travel caddy, een arrangement van 7 dagen met vroegboekkorting aan.

Dit golfparadijs in Huelva, in het zuiden van Spanje, ligt op tientallen kilometers ten oosten van de grens met Portugal. Het brede zandstrand – met eigen beachclub – is een kleine kilometer lopen. 

Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

  Korting en een cadeautje! 

  Wie dit arrangement boekt – 7 nachten standaardkamer halfpension, 3 x greenfee en 7 dagen autohuur – profiteert niet alleen nu al van die flinke korting, maar krijgt ook 50 euro cadeau op een volgende golftrip bij Golftime. Per persoon! Onder vermelding van de code RON50. Tel uit je winst... 

  Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

   Gerenoveerd golfhotel 

   Voor wie van golf en het zonnige Spaanse leven houdt, biedt Islantilla een ultieme combinatie. Dit hotel is in de winter van 2019 volledig gerenoveerd. Bovendien beschikt het resort sinds een paar jaar over een groot appartementencomplex. Ideaal voor een langer verblijf. In de samenwerking met golftouroperator Golftime kan RonReizen een speciale aanbieding voor het weekpakket presenteren! En dan is wat extra baaninformatie wel zo prettig. 

   Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

    Bij 100 beste banen van Europa 

    Het hotel ligt direct aan de uit 1992 stammende golfbaan die 27 holes telt. In 1995 werd hier de Tour España Masters verspeeld. Tijdschrift Golf Digest nam de baan op in de ranking van 100 beste banen in Europa. In het karakteristieke landschap van de Costa de la Luz kun je die drie 9-holes banen – Campo Azul, Campo Verde en Campo Amarillo – naar eigen inzicht en speelsterkte combineren tot 18 holes.

    Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

     Campo Azul voor lage handicappers 

     De drie lussen hebben elk een sterk eigen karakter en moeilijkheidsgraad. Campo Azul is vooral geschikt voor de gemiddelde en lage handicappers. Visueel springt hole 2 in het oog. Dit is een prachtige Par 3 van 170 meter waarbij die kleine knikker over een groot meer moet vliegen. Absoluut een uitdagend shot vanaf de tee. Maar geen paniek: links langs het meer ligt een dropping zone... mocht de bal toch in het water belanden. 

     Campo Verde voor hoge handicappers 

     Deze lus is vergevingsgezinder en dus makkelijker voor spelers met een hogere handicap. Het is een mix van holes voor strategen, maar ook voor longhitters. Hole 5 is de signature hole van Campo Verde. Twee pijnbomen pronken prominent in het midden van de fairway. Laag spelen is dus de tip. En daarna weer omhoog, want de green ligt op een verhoogd plateau, beschermd door een bunker en weer zo'n reus van een pijnboom.  

     Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

      Campo Amarillo: verrassende indeling

      Deze derde lus, die naar de naam Campo Amarillo luistert, wordt alom beschouwd als de meeste technische ronde van Islantilla Golf Resort. En waar een ronde van 9 holes in de regel uit vijf Parren 4, twee Parren 3 en twee Parren 5 bestaat, is dit bij Campo Amarillo verrassend anders ingedeeld. En wel volgens ons liedjesprincipe 'Drie keer drie is negen, en ieder zingt zijn eigen lied'... Dus drie keer een Par 3, 'slechts' drie keer een Par 4 en dan ook weer drie keer een Par 5.

      Spanje golfaanbieding RonReizen.nl

       Info

       Meer over