14 maart 2022, 3 minuten, 57 seconden

RonReizen TV - Skiën bij zonsondergang in de Dolomieten

We kennen het wel, die fraaie kleuren als de zon opkomt of ondergaat. Zeker in de bergen kan dit voor prachtige panorama’s zorgen, maar tijdens de wintersport zijn we aan het einde van de dag meestal terug in ons hotel of appartement en krijgen we hier weinig van mee.

Verblijf je echter in één van de 8 skigebieden van Skirama Dolomiti in Trentino dan kun je naast de ‘Alba’ (zonsopkomst), ook Ski Sunset evenementen mee beleven. Zo ook in Madonna di Campiglio onderdeel van skigebied Campiglio Dolomiti.
Het grootste gebied in Trentino met ruim 150 km aaneengesloten pistes tussen de dorpen Pinzolo, Madonna di Campiglio en Folgarida-Marilleva in Val di Sole. Je kunt hier tot in het voorjaar wintersporten in Natuurpark Adamello Brenta tussen 800 en 2.500 m hoogte met het schitterende uitzicht op de Brenta Dolomieten. RonReizen is hét reisplatform voor de 40-plusser. Op RonReizen.nl vind je persoonlijke, inspirerende reisverhalen vol waardevolle tips, gemaakt door een vast team bloggers met niet alleen reis-, maar vooral ook lévenservaring. RonReizen is hét reisplatform voor de 40-plusser. Op RonReizen.nl vind je persoonlijke, inspirerende reisverhalen vol waardevolle tips, gemaakt door een vast team bloggers met niet alleen reis-, maar vooral ook lévenservaring.

Meer over