Winnen op Woensdag: week op pad met daktent

Winnen op Woensdag: week op pad met daktent

In deze Winnen op Woensdag maak je kans op een week lang op je auto slapen in een van Femkes RooftopTents. Je krijgt een week lang de beschikking over je een eigen daktent. Femkes slimme daktent is ideaal voor mensen die snel, makkelijk en comfortabel mooie plekjes willen verkennen. Doe mee en beleef de ultieme vrijheid.

Daktent op je auto

De daktent past op elke auto met dwarsdragers, ook op kleine auto’s. Heb je geen dakdrager? Dan krijg je die erbij. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een open dakrails op je auto (van die open rails over de lengte van je dak). Als je dat wil (en dat denken wij wel) word je geholpen met de montage van de daktent. 

Meer informatie over Femkes daktenten vind je op opjeautoslapen.nl.

Daktent voor Winnen op Woensdag

  Over de daktent

  Je krijgt echt goed en degelijk spul, de daktent is sterk en slim in elkaar gezet met handige gadgets en extra’s. De tent is uitgerust met muggengaas, matras, vaste luifels, een montage kit en een ladder. Onder het matras ligt een anti-condens mat. Femke en Tim hebben de daktenten naadloos aangepast aan het soms natte weer in Nederland. Dat kan alleen door zelf veel te kamperen, in weer en wind en de verhalen van hun huurders aan te horen. Elk jaar passen ze wel iets ten goede aan. Alle beetjes helpen om de perfecte daktent te realiseren.

  Lees ook:

  Op pad met een daktent: ultieme vrijheid

  Winnen op Woensdag: Femkes daktent

   De voordelen van een daktent

   - Het gevoel van ultieme vrijheid. Simpel en snel ergens een nachtje comfortabel slapen in je eigen bed in een ‘penthouse’ op je auto.

   - Je monteert de tent makkelijk en snel op je auto en bent vakantie-klaar.

   - Je hoeft geen 4WD te hebben, de daktent past ook juist goed op kleine auto’s, mits er dwarsdragers op passen.

   - Je houdt ruimte over in je auto, alle volumineuze zaken liggen namelijk op je dak. Zo kun je extra andere spullen meenemen voor koken, sport, spel, enz.

   - Geen vocht, geen kou vanuit de grond en geen enge kriebelbeestjes om over wakker te liggen.

   - Je bent lean & mean aan het reizen, het oppakken en weer wegwezen is geen gedoe, dus je voelt je een stuk vrijer om te gaan ontdekken wat en waar je wil. 

   - Je kunt zomaar stoppen en gaan slapen, tenminste: daar waar je vrij mag kamperen. 

   - Je hoeft geen tent op te zetten, de daktenten van Femke zijn ready-to-sleep binnen 1 minuut en zonder kracht of moeite. 

   - Je maakt één keer je bed op en weg ben je. 

   -  Op normale kampeerplaatsen en campings hou je veel meer ruimte over. Je tent staat immers op je auto, dat scheelt ruimte rondom je plekje. 

   Dit moet je doen

   Wil jij de ultieme vrijheid van de daktent een week beleven? Doe dan mee met deze Winnen op Woensdag. Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina. Geef in de opmerkingen aan met wie jij wel een weekje op pad wil met de daktent en waar je naartoe zou willen. Je wint een week lang de beschikking over een daktent, het hele jaar door, behalve in juli en augustus. Lees hier meer over de voorwaarden.