De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op woensdag - mok met wereldkaart - RonReizen

Winnen op Woensdag: mok met eigen wereldkaart

Met deze Winnen op Woensdag-prijs kun je thuis heerlijk terugdenken aan alle mooie reizen die je al hebt gemaakt. Breng al je reizen in kaart door de landen die je hebt bezocht met groene keramische pen in te kleuren en zet de mok dan in de oven om de kaart permanent bij te werken.

Deze World Mug van Coolgift (t.w.v. € 21,95) is het perfecte cadeau voor wie van reizen houdt! Bij elke koffiepauze komen de herinneringen van je fantastische reizen naar boven, of begin al te genieten van je volgende reis. De mok is met de hand gemaakt en gedrukt in Europa met hoogwaardig keramiek en laat geen theevlekken achter. Gemaakt voor en door reizigers

Mok met pen

De mok kom inclusief een groene keramische pen om bezochte landen in te kleuren. Na elke reis bak je nieuwe inkleuring in de oven. Hij is magnetron- en vaatwasserbestendig en lekker groot (500 ml)!

Wat moet je doen?

Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina en vertel in de comments welk land jij straks na de coronacrisis het liefst als eerst wil inkleuren. Meedoen kan tot en met dinsdag 20 oktober.