De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al is reizen op dit moment niet mogelijk, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op voor de toekomst!
Holland America Line video zeeschildpadden RonReizen

Met de Holland America Line naar de Cariben

De Holland America Line brengt ons in deze lastige tijd het entertainment dat normaliter op de schepen is te zien, thuis. En dat doen ze op een hartverwarmende manier. Iedere week verschijnt er een nieuwe video met vermaak van onder andere de culinaire chef's, shows van hun entertainers en meer. Deze week: leer met het excursieprogramma alles over de dinosaurussen van de Cariben, de zeeschildpadden.
Holland America Line video zeeschildpadden RonReizen

    Focus op de zeeschildpadden

    Met HAL@HOME reizen we deze keer naar de Cariben. De Explorations Central-programmering aan boord van de cruiseschepen van HAL biedt normaliter de mogelijkheid voor meer verdieping in de bestemmingen die je aandoet. Voor nu is dat de Cariben en de focus ligt met name op de interessante levensstijl van de zeeschildpadden. En ook waarom de inspanningen voor de instandhouding van dit prachtige dier zo cruciaal zijn voor hun bestaan. Leer alles over deze meer dan 100 miljoen jaar oude diersoort, bekend om hun ongelooflijke navigatieprestaties. Bekijk de  video uit de EXC Talks™-serie van HAL en blijf verbonden met de bestemmingen waar wij nu nog van kunnen dromen om weer te mogen bezoeken.

    Meer over