De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winactie Zuid-Afrika: dit zijn de winnaars!

Winactie Zuid-Afrika: dit zijn de winnaars!

Een geheel verzorgde 8-daagse reis naar Zuid-Afrika, een weekend uitwaaien op Terschelling en een Nivon-wandelarrangement op een plek in Nederland naar keuze. Presentatrice Lucille Werner maakt op geheel eigen wijze de drie gelukkige prijswinnaars bekend!

Wat kon je ook alweer winnen?

3e prijs: een wandelarrangement van Nivon met 1 overnachting voor 2 personen bij een huis naar keuze. Je krijgt er twee wandelgidsen van wandelpaden in de buurt van het huis bij én voor ieder een eigen Dopper-fles. Altijd handig.

2e prijs: uitwaaien op Terschelling. 2 overnachtingen in een Deluxe kamer van Paal 8 Hotel aan Zee, 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet en een plattegrond van het eiland.

Hoofdprijs: 8-daagse reis naar Zuid-Afrika, inclusief autohuur, overnachtingen, safari's en op basis van half pension. Lees hier het complete pakket.


Met de winnaars wordt binnenkort persoonlijk contact opgenomen!