Win een prachtige reis naar Zuid-Afrika. Mede mogelijk gemaakt door Ambiance Travel.

Zuid-AfrikaWin een droomreis voor twee personen naar Zuid-Afrika!

Wie wil dat nou niet? Je vergapen aan de big five in het Krugerpark. De beroemde Panoramaroute rijden met onder andere de spectaculaire Blyde River Canyon. En overnachten in sfeervolle lodges onderweg. En alles is compleet verzorgd tot en met de huurauto en KLM-tickets aan toe! Dat wil iedereen toch graag? Lees snel verder hoe je deze waanzinnige reis kunt winnen.

De 8-daagse reis in Zuid-Afrika begint bij aankomst in Johannesburg in de Safari club SA. Dit is een aangename accommodatie niet ver van de luchthaven. Een comfortabel startpunt voor de reis, nadat je in de loop van de avond op de luchthaven bent aangekomen. Een chauffeur wacht je op om jullie naar het hotel te brengen. De volgende morgen wordt de huurauto geleverd waarna je naar de Muluwa Lodge rijdt (350 km).

  Muluwa Lodge Zuid-Afrika

  Muluwa Lodge is fraai gelegen in de regio Mpumalanga Lowveld in Zuid-Afrika, in de buurt van Witrivier en Krugerpark. Vanaf de terrassen van de suites en het restaurant en lounge biedt Muluwa Lodge een fantastisch uitzicht over de valleien en bergen van het gebied. Hier geniet je van het uitzicht met prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen en kijk je uit over de vlaktes met een variëteit aan wildsoorten die dichtbij grazen, zoals zebra’s, giraffen, wildebeesten, impala’s, kudu’s en Nyala’s. Het heeft een indrukwekkende ‘Serengeti’-achtige sfeer. Muluwa is een prima uitvalsbasis voor diverse activiteiten zoals tours naar Kruger (Numbi-gate op 25 minuten), de Panoramaroute, maar ook naar bijvoorbeeld Swaziland of Maputo (hoofdstad Mozambique).

  Een vleugje Afrika

  De volgende stop? Vanuit de Muluwa Lodge rijd je over de prachtige Panoramaroute naar de Unembeza Boutique Lodge (ca. 230 km). Met voldoende tijd om onderweg te stoppen. Unembeza is een bijzondere en kleinschalige lodge aan de rand van Hoedspruit en het ligt op een eigen reservaat. De inrichting is modern, maar met een vleugje Afrika. Vanuit Unembeza kun je diverse uitstapjes maken. De dierenopvang- en rehabilitatiecentra Moholoholo en het Hoedspruit Endangered Species Centre liggen als het ware ‘om de hoek’. Ook kun je de bezienswaardigheden aan de Panoramaroute bekijken. Of wat dacht je van een fietstocht, wandeling of paardrijtocht op het reservaat achter de lodge? 

  Hyena's langs je terras

  Vanuit Unembeza ben je in minder dan twee uur bij de laatste accommodatie van deze bijzondere reis, de Simbavati River Lodge. Middenin het Timbavati Private Game Reserve bevindt zich de Simbavati River Lodge. Hier slaap je in een luxe en sfeervol ingerichte safaritent voorzien van airconditioning, eigen badkamer (met extra buitendouche) en privé-terras. Niet zelden lopen de hyena's pal langs jouw terras.

  Met de eigen gamedrives ('s morgens en 's middags) en desgewenst een wandelsafari tussendoor, heb je grote kans op het spotten van olifanten, neushoorns, buffels, giraffen, leeuwen, luipaarden maar ook hyena's en wilde honden. Tussendoor geniet je van de accommodatie, van het uitzicht en van de bushgeluiden. Of anders van de wellness-faciliteiten.

  Bijzonder aan Simbavati River Lodge is dat er een waterpoel vlak voor het terras ligt waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Met name 's avonds komen hier steevast dieren drinken, variërend van hyena's, olifanten tot luipaarden. 'Mensen vergeten hier gewoon soms te eten’.

  Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze fijne reis?  

  Stap 1: Ga naar ons bericht over de prijsvraag op Facebook (@ronreizen) en deel onder het bericht jouw leukste, mooiste, meest bijzondere reisfoto. 

  Stap 2: Tag in het bericht de reispartner met wie je deze reis graag wilt maken.

  Stap 3: Klik op het bericht en schrijf je de link en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Panorama
  • Schitterende panorama's op je reis door Zuid-Afrika!

  RonReizen.nl en AmbianceTravel

  Deze unieke 8-daagse reis naar Zuid-Afrika wordt door RonReizen.nl aangeboden in samenwerking met AmbianceTravel. De reis, met een waarde van ca. 5000 euro, is inclusief:

  2 KLM tickets naar Johannesburg vv

  Huurauto (Toyota Corolla) van Sunny Cars

  1 overnachting in Safari Club SA (na de late aankomst in Johannesburg)

  2 overnachtingen in Muluwa Lodge bij Witrivier, incl. ontbijt en diner

  2 overnachtingen in Unembeza Boutique Lodge, incl. ontbijt en diner.

  2 overnachtingen in een luxe safaritent in Simbavati River Lodge in Private Game Reserve Timbavati (Kruger), incl. alle maaltijden en 4 game drives. Big Five bijna gegarandeerd.

  De reisperiode wordt met AmbianceTravel in overleg vastgesteld.

  AmbianceTravel (zie ook www.ambiancetravel.nl) is gespecialiseerd in individuele rondreizen in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, maar ook in onder meer Spanje, Portugal, Italië en Noord-Amerika. Alle reizen worden op maat gemaakt en er is persoonlijke aandacht voor elke klant. De reizen worden gekenmerkt door de keuze voor accommodaties met ‘ambiance’: bijzonder, authentiek, sfeervol.

  Websites

  Meer over