retraites-in-italie-ronreizen

ItaliëRetraites in Italië: Mandali Retreat Centre

Ben jij ook toe aan een retraite? Bij Mandali Retreat Centre weten ze wel raad met je! Werken, vrienden- en familiebanden onderhouden, sporten, huishouden en al onze andere to do’s afwerken. We zijn bezige bijtjes en gaan continu van hot naar her. Take a break, laat de stress van je dagelijkse leven even achter je en rust goed uit deze zomer. Waar? in noord-Italië!

In de glooiende heuvels, iets meer dan een uur rijden van Milaan, ligt spiritueel retraitecentrum Mandali. Je kunt hier meedoen met verschillende sessies en/of genieten van prachtige zonsopgangen, mooie wandelpaden en heerlijke vegetarische maaltijden. En dat maakt het ook een geschikte ontspanningsplek voor de niet-spirituelen onder ons. 

kamerview-uitzicht-mandali-retreat-ronreizen

  De schitterende ligging van Mandali

  En nog een bijkomend voordeel: het centrum staat hoog op een heuveltop waardoor je uitkijkt op Lago d’Orta dat wordt vergezeld door de Zwitserse Alpen. Als dat niet klinkt als de perfecte idyllische omgeving voor meditaties, yogasessies, ademwerk en nog veel meer?

  ortameer-alpen-mandali-retreat-centre-ronreizen

   Mandali Retreat Centre 

   Mandali is open voor iedereen die op zoek is naar rust en inzicht. Het is, zoals ze zelf zeggen, een spirituele speeltuin met een uniek aanbod aan speelse programma’s. Je kunt (als je wil) het hele jaar door deelnemen aan allerlei soorten retraites die geleid worden door toegewijde experts. 

   yoga-mediteren-groepsessie-italie-ronreizen

    Retraite in rustiek bergdorpje 

    Ook qua budget en verblijf is er voor ieder wat wils. Je kunt heerlijk vertoeven in een premium eenpersoonskamer met uitzicht op de tuinen en het meer, kleine hermitage of gedeelde kamer. En dat niet alleen. De architecten hebben het gevoel van een rustiek bergdorpje weten te vangen door grotendeels oude materialen te hergebruiken bij de accommodaties. Zo is het net of je je in een typisch Italiaans middeleeuws dorp bevindt.  

    accommodaties-italie-mandali-ronreizen

     Relaxte ruimtes in Mandali 

     Verder heeft de plek gemeenschappelijke Feng Shui ruimtes, een terras waar je een kop verse gemberthee kunt drinken en een heel body-care centrum om compleet te ontspannen. Neem een Turks stoombad, ga naar de sauna en het zwembad of kies voor een holistische massage, healing of andere bijzondere behandeling.  

     Het keuzemenu voor je retraite

     Of je nou een beginner bent of niet, bij Mandali kun je altijd inhaken in het doorlopende programma of kiezen voor een speciaal plan met een specifiek thema. Dus mocht je je zomer nog niet hebben volgepland of als je dat juist wel al hebt gedaan, maak ruimte vrij in je agenda en trek je even lekker terug. En wat je dan wel of niet doet aan sessies is totally up to you. Geïnteresseerd in een retreat bij Mandali: kijk op mandali.org voor de kalender.

     accommodatie-italie-rust-mandali-ronreizen
      Meer over