Atlantische Kust Frankrijk op social media

FrankrijkAtlantische Kust Frankrijk op social media

De Atlantische Kust Frankrijk strekt zich uit over ongeveer 1200 kilometer, tussen de kustplaats La Baule in het Département Loire-Atlantique en Hendaye in Baskenland. Je vindt hier een aaneenschakeling van mooie plekken met zandstranden, duinen en fascinerende steden. En dat vraagt natuurlijk om aandacht. Vandaar dat het publiek de Atlantische kust nu kan vinden op haar eigen Instagram-pagina.

Informatief

Op de Instagram-pagina komt het publiek meer te weten over al het moois dat de Atlantische kust te bieden heeft. Prachtige steden als Bordeaux, Nantes, La Rochelle en Bayon delen hun bekende en minder bekende hoogtepunten met de volger. Maar niet alleen de steden komen aan bod, want ook de natuur krijgt volop aandacht. De zoutpannen van Guérande, dennenbossen en indrukwekkende landschappen ontbreken niet op het mooie lijstje.

Lees ook:

5 mooie plekken in Frankrijk zonder massatoerisme

Camping life
  • Camping life in Frankrijk.

Up-to-date

Regelmatig zullen de meest inspirerende en informatieve posts en Stories geplaatst worden die de reiziger zal inspireren, informeren en helpen bij het samenstellen van een vakantie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met alle mogelijke vakanties. Actief, natuur, zon, camping en glamping. Op Instagram zullen bekende hoogtepunten belicht worden maar dus ook de onbekende lokale pareltjes. De regio combineert Franse Savoir Vivre met een unieke natuurbeleving, een gevarieerd cultureel aanbod, rijke tradities en volop activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin (zoals bijvoorbeeld Escal'atlantique in Saint Nazaire, de Dune du Pilat in het Bassin d'Arcachon, het Aquarium in La Rochelle en de trein van la Rhune in het Baskenland).

Met de fiets op pad
  • De Atlantische kust nodigt uit om met het gezin op de fiets te stappen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Atlantische kust in Frankrijk? Klik dan hier.

Meer over