De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Win een droomreis!

NederlandDe winnaars van de drie droomvakanties op de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs gaven wij maar liefst drie droomvakanties weg: een cruise naar de Noorse fjorden, 2 tickets met twee weken autohuur in Canada en een ferry- en treinarrangement naar Engeland. Dit zijn de winnaars.

Wie gaat op cruise naar de Noorse fjorden?

Dit is de winnaar van de cruise voor 2 personen: 7 nachten naar Noorwegen met Holland America Line.

Wie gaat binnenkort naar Canada?

Dit is de winnaar van de 2 tickets naar Canada, inclusief twee weken autohuur.

Wie gaat binnenkort naar Engeland?

Dit is de winnaar van het ferry- en treinarrangement naar Londen.

Vorig jaar won Daniëlle een geheel verzorgde safarivakantie naar Zuid-Afrika, mocht Erwin een weekend uitwaaien op Terschelling, met alles erop en eraan en ging Ellen op wandelvakantie met Nivon. Ook dit jaar gaven we op de Vakantiebeurs weer mooie prijzen weg. De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

Cruise Noorse fjorden

  Cruise naar de Noorse fjorden

  Holland America Line biedt voor 2 personen een cruise aan van 7 nachten naar de Noorse fjorden. Het schip de Nieuw Statendam vertrekt in 2020 en jij kunt aan boort stappen! Geniet op het nieuwste schip van Holland America Line van de moderne ontspannings- en sportfaciliteiten, talrijke bars en restaurants, grote showlounge, het overdekte zwembad en de brede zonnedekken. Stap aan wal en bezoek Noorse hoogtepunten als het prachtige Nationaal Park Hardangvidda,de indrukwekkende Voringsfossen waterfval en het fantastische aquarium in het Atlanterhafsparken.

  Bert Kuizenga nam alvast de proef op de som. Hier lees je zijn reisverslag van zijn cruise naar de Noorse fjorden.

  Beren spotten in Canada

   Droomreis naar Canada: 2 tickets én autohuur

   Die droomreis naar Canada komt wel heel dichtbij dankzij Go Canada. Win 2 tickets nonstop naar Toronto met Air Transat, inclusief bagage én twee weken autohuur Mid Size op basis Fully Incl. Vertrek tussen 10 september 2020 en 17 oktober 2020. In Oost-Canada vind je de perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en gezellige steden. In twee weken rij je op een onstpannen tempo langs de highlights, waaronder de indrukwekkende Niagara Falls.

   Ron bezocht de Cariboo in het westen van Canada. Lees hier zijn reisverslag.

   De Engelse kust

    Ferry & trein-arrangement naar Engeland

    Met Stenaline naar Engeland. Geniet van een comfortabele overtocht: je kunt aan boort lekker eten en drinken in de restaurants en bars, naar de bioscoop en voordelig winkelen in de shop. De overtocht geeft je het gevoel van een luxe minicruise. Reizen met ferry en trein is ideaal als je er even samen uit wilt: een romantisch uitje, een stedentrip naar Norwich in de lente of ga je liever shoppen in Londen?

    Raymond maakte een roadtrip door subtropische Zuid-Engeland. Lees hier zijn reisverslag.


    Klik hiervoor de voorwaarden van deze acties.

    Meer over