Win een droomreis!

NederlandDe winnaars van de drie droomvakanties op de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs gaven wij maar liefst drie droomvakanties weg: een cruise naar de Noorse fjorden, 2 tickets met twee weken autohuur in Canada en een ferry- en treinarrangement naar Engeland. Hou ons in de gaten, want vanaf volgende week maken we in onze nieuwsbrief en op Facebook de drie gelukkige winnaars bekend.

Vorig jaar won Daniëlle een geheel verzorgde safarivakantie naar Zuid-Afrika, mocht Erwin een weekend uitwaaien op Terschelling, met alles erop en eraan en ging Ellen op wandelvakantie met Nivon. Ook dit jaar gaven we op de Vakantiebeurs weer mooie prijzen weg. De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

Cruise Noorse fjorden

  Cruise naar de Noorse fjorden

  Holland America Line biedt voor 2 personen een cruise aan van 7 nachten naar de Noorse fjorden. Het schip de Nieuw Statendam vertrekt in 2020 en jij kunt aan boort stappen! Geniet op het nieuwste schip van Holland America Line van de moderne ontspannings- en sportfaciliteiten, talrijke bars en restaurants, grote showlounge, het overdekte zwembad en de brede zonnedekken. Stap aan wal en bezoek Noorse hoogtepunten als het prachtige Nationaal Park Hardangvidda,de indrukwekkende Voringsfossen waterfval en het fantastische aquarium in het Atlanterhafsparken.

  Bert Kuizenga nam alvast de proef op de som. Hier lees je zijn reisverslag van zijn cruise naar de Noorse fjorden.

  Beren spotten in Canada

   Droomreis naar Canada: 2 tickets én autohuur

   Die droomreis naar Canada komt wel heel dichtbij dankzij Go Canada. Win 2 tickets nonstop naar Toronto met Air Transat, inclusief bagage én twee weken autohuur Mid Size op basis Fully Incl. Vertrek tussen 10 september 2020 en 17 oktober 2020. In Oost-Canada vind je de perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en gezellige steden. In twee weken rij je op een onstpannen tempo langs de highlights, waaronder de indrukwekkende Niagara Falls.

   Ron bezocht de Cariboo in het westen van Canada. Lees hier zijn reisverslag.

   De Engelse kust

    Ferry & trein-arrangement naar Engeland

    Met Stenaline naar Engeland. Geniet van een comfortabele overtocht: je kunt aan boort lekker eten en drinken in de restaurants en bars, naar de bioscoop en voordelig winkelen in de shop. De overtocht geeft je het gevoel van een luxe minicruise. Reizen met ferry en trein is ideaal als je er even samen uit wilt: een romantisch uitje, een stedentrip naar Norwich in de lente of ga je liever shoppen in Londen?

    Raymond maakte een roadtrip door subtropische Zuid-Engeland. Lees hier zijn reisverslag.


    Klik hier voor de voorwaarden van deze acties.

    Meer over