De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Hartvormig bos

De beste Valentijn-bestemmingen op een rijtje

Elk jaar tijdens Valentijnsdag worden weer alle romantische registers opengetrokken om elkaar de liefde te verklaren. Hoe verras jij je partner of degene waarop je een crush hebt? Onze tip: neem hem of haar mee naar één van deze hartvormige bestemmingen en zwijmel erop los tijdens Valentijnsdag! O, vergeet je drone (of xxl-selfiestick) niet.

Neem jij jouw lief mee naar één van deze romantische, hartvormige bestemmingen? Ver weg, zoals in Thailand, of wat dichterbij zoals in Kroatië: deze liefdesbestemmingen zijn volgens Travelhunter ware ‘paradijsjes op aarde’

1. Galesnjak Island in Kroatië

Galešnjak, ofwel het ‘Eiland van de liefde’, ligt in een prachtige omgeving. Dit hartvormige eiland in het Pašman-kanaal van de Adriatische Zee is omringd door azuurblauw water. Een perfecte bestemming voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek óf voor een super romantische kampeertrip! En voor de ultieme love-selfie neem je je drone mee.

Galesnjak Island
  • Galesnjak is privébezit, maar met toestemming kun jij er gewoon kamperen.

2. Ko Kaeo Yai in Thailand

Ook het Ko Kaeo Yai-eiland is perfect hartvormig. Het verborgen strandje is uitsluitend te bereiken met een longtail boot, maar dat tochtje is een belevenis op zich. Eenmaal aangekomen ontdek je een oase van rust in een schitterende setting van diepblauw water, zacht, wit zand en wuivende palmbomen. Kan het romantischer?

Ko Kaeo Yai
  • Na een avontuurlijk reis vind je een oase van rust op Ko Kaeo Yai.

3. Isla Corazón in Argentinië

Ga je liever voor een actieve vakantie in combinatie met een romantisch rendez-vouz? Het Argentijnse ‘lake district’ in het Nahuel Huapi National Park is dan de perfecte bestemming. De omgeving is ruig, weelderig groen en biedt vele mogelijkheden om te hiken en kajakken. Bovendien ligt midden in het Mascardi-meer nog zo’n perfect gevormd hartjeseiland: Isla Corazón. Peddel er in je bootje naar toe en beleef samen de tijd van jullie leven!

Lees ook:

De 6 meest romantische plekken voor een huwelijksaanzoek

Isla Corazon
  • Isla Corazon is het stralende middelpunt van een prachtig natuurgebied.

4. St. Paul's Bay op Rhodos

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft of voor een valentijnsvakantie? Bij het idyllische St. Paul’s Bay in het Griekse plaatsje Lindos staat een pittoresk kerkje. Het meer is hartvormig, er is een schitterend zandstrand, een adembenemend mooi uitzicht en diepblauw water. Love hangt hier werkelijk in the air.

St. Paul's Bay
  • St. Paul's Bay is het perfecte decor om elkaar te liefde te verklaren.

5. Karawapop Lagoon in Indonesië

Karawapop Lagoon wordt, heel toepasselijk, ook wel Love Lake genoemd. Deze hartvormige, blauwe lagune is om verliefd op te worden. Maak een boottocht over het kristalheldere water of wandel over het houten dok. Deze promenade komt uit bij een trap die je vervolgens naar het hoogste punt op de klif leidt. Vanaf daar heb je goed uitzicht op de oogverblindend mooie omgeving en is de hartvorm van de lagune zichtbaar.

Karawapop Lagoon
  • Nog zo'n hartvormig natuurverschijnsel is Karawapop Lagoon in Indonesië.