De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Boek Buitengeluk

Winnen op Woensdag: boek Buitengeluk

Op vakantie in eigen land? Door de coronacrisis kunnen we wellicht deze zomer niet naar het buitenland. Maar als je dit boek in handen hebt, is dat eigenlijk helemaal zo erg niet! Jouw zoektocht naar de perfecte kampeerbestemming is verleden tijd met het fraaie boek Buitengeluk. Als je meedoet met de nieuwe Winnen op Woensdag, maak je kans op dit boek met 30 tips om te kamperen en logeren in de Nederlandse natuur.

Het boek Buitengeluk van Kosmos Uitgevers staat vol bijzondere campings, stuk voor stuk idyllisch gelegen, nét een beetje anders dan anders en met originele huuraccommodaties. Hier moet je zijn geweest!

Gevarieerd

Buitengeluk wijst je de weg en laat zien dat de kampeermogelijkheden in Nederland eindeloos zijn en van deze tijd. Van rustige natuurcamping tot hippe familiecamping met buitenbar. Kamperen in het bos, aan zee, in de stad of bij de boer. Slapen in een tipi, boomhut, Tiny House of in alle vrijheid op pad met een retro kampeerbusje.

Inspiratie opdoen

Aan de hand van prachtige sfeerbeelden en uitgebreide omschrijvingen van campings nemen we je mee op reis door Nederland. Aangevuld met kampeerinspiratie. Wat moet je weten als je gaat winterkamperen? Hoe maak je de beste koffie op de camping? Geschikt voor de ‘echte’ kampeerder én de kampeerder die van buitenleven houdt maar niet wil inleveren op comfort.

Hoe maak je kans?

Like onze Facebook-pagina. Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht en vertel in de comments met wie jij graag gaat kamperen. Meedoen kan tot en met dinsdag 2 juni.