Malawi geen visumplicht meer RonReizen.nl

MalawiVrij inreizen in populair Malawi

Malawi is uitgegroeid tot een van de meest complete toeristische bestemmingen in Afrika. Het land staat al langer bekend om zijn adembenemende landschappen, prachtige stranden van Lake Malawi en culturele interacties met de vriendelijkste bevolking van het continent. Om het ons nog gemakkelijker te maken heeft de overheid van het Afrikaanse land besloten voor een aantal landen de inreisregels te versoepelen.

De overheid van het in zuidoost-Afrika gelegen Malawi heeft met onmiddellijke ingang een versoepeling van haar visumregels doorgevoerd. Ingezetenen van 15 Europese landen, waaronder Nederland en België, kunnen nu zonder inreisvisum naar het steeds populairder wordende safariland reizen.

Malawi geen visumplicht meer RonReizen.nl

  Balans in wildlife

  Met deze verandering speelt de Malawiaanse overheid in op de al voor de pandemie, geconstateerde groei in belangstelling. In het land heeft gedurende de afgelopen jaren grootschalig natuurbehoud plaatsgevonden met transformatieprojecten en indrukwekkende translocaties van talrijke wildsoorten. Met als doel om leefgebieden te verruimen, nieuwe habitats te creëren en balans in het wildlife te versterken of herstellen.

  Malawi geen visumplicht meer RonReizen.nl wild
  • Veel wildsoorten zijn verhuisd in het land...

  Malawi: het warme hart van Afrika

  Voor de bezoeker heeft dit uiteraard als plezierig resultaat dat je er fantastische en uiteenlopende vormen van safari's kunt maken. Het vervallen van de visumplicht zal naar verwachting een grote stimulans voor Afrika-liefhebbers zijn om een bezoek te brengen aan het 'Warme Hart van Afrika'.  Malawi geen visumplicht meer RonReizen.nl

   Complete bestemming

   Daarnaast is Malawi, met ruim 800 vissoorten in en uitgestrekte zandstranden langs Lake Malawi, geweldige scenic routes, veel hike-, bike- en wandelroutes, uitgestrekte thee- en koffieplantages alsmede een grote keuze uit hotels, resorts en lodges, een zeer complete vakantiebestemming.

   Malawi geen visumplicht meer RonReizen.nl lake malawi
   • Veel prachtige vis in Lake Malawi...

   Info

   • Malawi geen visumplicht meer RonReizen.nl

    Voor meer informatie ga je naar de website van het Departement van Toerisme van Malawi.

   Meer over