De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Cruise in Alaska

Verenigde StatenCruise in Alaska: enjoy your catch

De ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn heeft iets nieuws: de culinaire ervaring ‘Enjoy Your Catch’. Tijdens de Ultimate Alaska Cruise op de Seabourn Sojourn kun je behalve je eigen vis vangen, de vis meteen ook proeven. En ondertussen trekt de schoonheid van Alaska en British Columbia aan je voorbij…

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde visser bent of nog geen seconde in je leven met een hengel in je hand hebt gestaan, iedereen is welkom. Je gaat met bevoegde gidsen die de weg weten naar de best wateren op pad. En na terugkomst van de onvergetelijke visexcursie bereiden de chefs aan boord jouw vers gevangen vis die je tijdens het diner kunt oppeuzelen.

Heilbot vissen bij Icy Straight Point

Een moderne motorjacht brengt je naar één van de populairste visplekken die alleen de lokale bevolking kent. De wateren van Icy Strait wemelen van heilboten en bieden een overvloed aan zeeleven voor schitterende fotomomenten.

Icy Straight Point
  • De wateren van Icy Strait wemelen van heilbotten.

Zalm vissen bij Ketchikan

Een moderne vissersboot vaart naar een nabijgelegen locatie voor het vissen van zalm in de beschutte wateren van de Clover Passage. Tegelijkertijd kun je adelaars, walvissen, zeehonden, zeeleeuwen en andere dieren in het wild spotten.

Zonsondergang.
  • Zonsondergang tijdens een cruise bij ketchikan.

Zalm vissen bij Sitka

De wateren van Sitka Sound hebben een overvloed aan diverse soorten zalm. Sportvissen in de regio is één van de best bewaarde geheimen van Zuidoost-Alaska. Geliefd vanwege de combinatie met spectaculaire uitzichten en vele zeedieren.

Vissen in Sitka
  • Vissen met een view in Sitka.

Vissen bij de Wrangell Inside Passage

Je kunt ook deelnemen aan de visexcursie langs de Inside Passage, te midden van een spectaculair landschap. Het rustige water biedt een veelheid aan gewilde soorten vis zoals zalm en heilbot. Laat het aan de kapitein over om de beste visplek te kiezen

Wrangell Inside Passage
  • Visexcursie langs de Inside Passage.

Ultimate Alaska cruise

Het 2019 seizoen in Alaska en British Columbia loopt van juni tot oktober en biedt 11-, 12- en 14-daagse 'Ultimate Alaska' cruises met routes inclusief wildernisbestemmingen zoals Harriman Fjord en College Fjord; bekende havens als Ketchikan en Juneau en zelden bezochte plekken zoals de First Nation-dorpen van Alert Bay en Klemtu.

Ultimate Alaska cruise
  • Alaska cruise.
Meer over