corona column blogger Pim Hiddes thuis - RonReizen

NederlandThuis tijdens de coronacrisis. Wat doen de RonReizen-bloggers? Pim

Ook hier bij RonReizen zijn we aan huis gebonden. Geen reizen voor ons, iets wat we toch zo graag doen. In deze serie geven onze bloggers een inkijkje in hun thuissituatie en hoe ze met alle corona-narigheid omgaan. Vandaag lezen we hoe Pim er mee omgaat!
corona column blogger Pim Hiddes thuis - RonReizen

  Wat een narigheid

  Te pas en te onpas gebruik ik deze uitdrukking. Ook als iets heel leuk is of lekker, maar dit is wel échte narigheid. Met mijn specialisatie ‘op stap gaan met de camper met tips en routes’ schiet het nu ook niet hard op. Geen persreizen en campertesten. 

  Wat de tips betreft is er nog wel wat te doen. Ik heb een paar draagbeugels getest om e-bikes op een fietsendrager te plaatsen. Een product uit Duitsland waarmee je het gewicht kunt verdelen over 2 personen bij zwaardere e-bikes. Zelf heb ik nog geen e-bike, dus ben ik me maar eens gaan oriënteren en dan kun je aardig wat vinden op internet.

  Verder telefoneer ik iedere dag met mijn moeder van 95 die nog zelfstandig woont. Mijn lieve vrouw kookt veel gerechten voor haar die we persoonlijk brengen. Raar om je moeder te benaderen op afstand, maar dit heeft ze liever dan geen bezoek. 

  Een hele bewuste keuze binnen de familie. Als oud-kapster hebben we ook nog advies gekregen van haar hoe je een tondeuse moet gebruiken voor mijn ‘grijze pruik’. Zo heeft mijn Annelies er weer een taak bij en met succes. Zie de foto!

  Verder heb ik de Google Chromecast getest. Voor camperaars een handige gadget om van hun gewone TV een smart-TV te maken. 

  Niet zo ‘smart’ zijn de twijfels. Ga ik maandag nog naar de mondhygiëniste? En nog een tip: duik eens in je fotobestand op de computer en geniet na van alle mooie vakanties en uitstapjes die we wél gehad hebben. Beslist geen narigheid :)

  corona column blogger Pim Hiddes thuis - RonReizen
  • Geheel geen narigheid...

  Pim

  Meer over