Nieuw seizoen RonReizen op RTL4

NederlandNieuw seizoen RonReizen op RTL4

Een nieuw seizoen van ons reisprogramma bij RTL4, 10 afleveringen maar liefst; een nieuw magazine in de winkel en een eigen stand op de Vakantiebeurs! Het kan niet op bij RonReizen dit jaar. Daar zijn we dan ook super trots op met z'n allen. En we gaan onverdroten verder om jou als lezer, kijker en digitale vriend(in) van een eindeloze stroom tips, verhalen en video’s te voorzien! Informatie en inspiratie voor reislustige veertigplussers.

RonReizen op TV! 

Vanaf zondag 19 november zijn we weer begonnen met het uitzenden van tien kersverse afleveringen van ons reisprogramma op RTL4. Het derde seizoen alweer en op de vertrouwde tijd: om 16.30 uur. Elke aflevering wordt de zaterdag erop herhaald en is vervolgens ook nog terug te kijken via Videoland. Dus geen nood als je een aflevering mist! 

RonReizen.nl Ron Peereboom Voller
 • Naamgever Ron was in het zonnige Griekenland.

Nieuwe presentatoren

Voor ons tv-programma heb ik samen met presentator Bert Kuizenga versterking gekregen van ex-NCRV- en NPO- en nu Omroep Gelderland-presentator, verslaggever en programmamaker Linda Geerdink. En Bert Romani, oud-commercieel directeur van de Nederlandse Ski Vereniging en voormalig hoofdredacteur Ski Magazine en nu onze wintersport- en fietsspecialist, is helemaal happy in de bergen. Geweldige aanvullingen voor ons RonReizen-team. Gezamenlijk reizen we de wereld over om kijkers mee te nemen naar fijne, bijzondere, magische en spannende bestemmingen. 

RonReizen.nl Linda Geerdink
 • Linda en crew in Spanje.
RonReizen.nl Bert Romani
 • Bert Romani neemt je mee naar Oostenrijk.
RonReizen.nl Bert Kuizenga
 • En natuurlijk is Bert Kuizenga ook weer van de partij. Hij fietste o.a. door Portland in de VS.

Wegdromen met ons magazine

Naast alle bezigheden voor ons uitgebreide platform hebben we ook weer een reislustig magazine gemaakt. Nummer 6 alweer. Boordevol inspiratie en informatie, zoals we die ook op al onze andere uitingen geven. De  glossy telt liefst 100 pagina's met tips van de redactie, de laatste reistrends en eigen reportages over Frankrijk, Portugal, zomers Oostenrijk, Spanje, Amerika, Thailand, Griekenland, Turkije en ga zo maar door. Samen met columns van onze presentatoren, een woordzoeker met leuke prijzen en fijne aanbiedingen van onze adverteerders de perfecte wegdroom-tool voor de donkere maanden. Snel naar de winkel! 

  Bezoek ons op de Vakantiebeurs! 

  Maar hier blijft het niet bij. Ga je van 11 tot 14 januari 2024 naar de Vakantiebeurs in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht? Kom dan zeker naar onze stand! We zijn partner van de Vakantiebeurs en hebben met onze partners, zoals Sunny Cars, Spaans Verkeersbureau en Visit Wallonië, zelfs een RonReizen-route samengesteld. Wie bij ons start èn finisht met een volle stempelkaart maakt kans op mooie prijzen in de vorm van mooie reizen... Stempelkaart? Klinkt als de Elfstedentocht! Bijna goed, op de Vakantiebeurs niet de Elfstedenroute, maar de Elfstandenroute. Kom langs en laat je verrassen! 

  Bovendien zijn de vier presentatoren afwisselend op de stand present en maken we ook opnames voor de slotaflevering van ons derde seizoen, die in het teken staat van de Vakantiebeurs 2024 met de laatste traveltrends. 

  Veel leesplezier en hopelijk tot op de Vakantiebeurs? Noteer vast in de reisagenda: van donderdag 11 tot zondag 14 januari 2024. 

   Meer over