Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen

OostenrijkWinterwellness in Neukirchen

De Kitzbüheler Alpen, de Blausee, de Wildkogel... Voor de liefhebber van prachtige winterse taferelen valt er in het Nationaal Park Hohe Tauern genoeg te beleven. Hotel Gassner in Neukirchen ligt er middenin en vanuit dit letterlijke rustpunt maak je mooie uitstapjes maakte RonReizens eigen ski-expert Bert Romani mee.

Als het om 'Wellness in de sneeuw' gaat, is wandelgids Julia de onbetwiste expert. Samen met haar begeven gasten van Hotel Gassner zich van maandag tot en met vrijdag in de heerlijke natuur. Vijf keer per week is er een wandelmogelijkheid om de mooiste plekken tussen de Kitzbüheler Alpen en Hohe Tauern te verkennen met sneeuwschoenen of tijdens een winterwandeling.

Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen wandelaars
  • Ga wandelen met Julia en beleef schitterende tochten.

Heerlijk winterwandelen

Zo wandel je bijvoorbeeld naar het meer Blausee in het dal Obersulzbachtal, de Untersulzbach-waterval, de kapel Maria im Schnee, de hutten in het dal Dürnbachtal of de Wildkogel-bergtop. Ook tijdens een rodelpartij op de Wildkogel of een nachtelijke fakkelwandeling door Neukirchen komt het richtingsgevoel van Julia van pas.

Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen Blausee
  • De Blausee...

Ontspannen in de spa

Of het nou na zo'n wandeltocht is, of na een geweldige ski-dag: na zulke prikkelende en uitdagende winterse ervaringen vormt voor velen een bezoekje aan de Crystal Spa van het Hotel Gassner de beste afsluiting van de dag: op de infraroodligbedden, in de zoutsauna, in het stoombad of een van de drie hetere sauna's. 

Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen sauna
  • De sauna biedt al een prachtig uitzicht...

Uitkijken op een winters decor

Voor de nieuwe panorama-rustruimte van het Hotel Gassner strekken de winterse bergen in het Nationaal Park Hohe Tauern zich uit. Binnen in de Crystal Spa onlangs vernieuwd en naar buiten uitgebreid tot 1.200 m², zorgt dit witte panorama alvast voor de nodige vakantievreugde voor de volgende dag. 

Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen panorama rustruimte
  • ...maar wat dacht je van dit panorama!

Alles uit de bergen

Valkruid, alpenrozen, bergdennen, sparren- en dennennaalden, bergzout, stenen, paardenmelk en water van het meer Blausee: de nabije omgeving vindt zijn weerklank in de spa. Een valkruidoliemassage ontspant de spieren en maakt deze los, een bergzout-peeling van het hele lichaam verstevigt de huid en laat opgekropte energie weer vrij stromen. Een alpiene steenmassage zorgt voor een dosis dieptewarmte en laat u genieten tijdens de koudste winterdagen.

Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen zwembad
  • Ook het zwembad mag er zijn...

Ook in het eten...

In het binnenzwembad met gekleurd licht kunnen de gasten weer bijkomen, net op tijd voordat Hans-Peter Gassner en zijn team in het restaurant hun keukengeheimen met regionale producten en recepten onthullen. De vele goede impulsen voor lichaam en geestdragen eraan bij dat Hotel Gassner tevreden mag zijn met 99 procent aanbevelingen (5,9 van 6 punten) en de HolidayCheck-award 2021.

Oostenrijk Salzburgerland Neukirchen Hotel Gassner Bert Romani RonReizen
  • Hotel Gassner kent een hoge gastenwaardering.

Info

Meer over