De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al is reizen op dit moment niet mogelijk, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op voor de toekomst!
Winnen op Woensdag: een trip naar Spanje!

SpanjeWinnen op Woensdag: een trip naar Spanje!

Deze en de volgende week hebben we een fantastische aflevering van Winnen op Woensdag! Je maakt twee keer kans op een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Spanje. Naar het Groene Spanje om precies te zijn. Vul de juiste antwoorden op onze quiz in en maak kans. Lees snel verder.

Groen Spanje, zo presenteren zich de Noord-Spaanse autonome regio’s Asturië, Baskenland, Cantabrië en Galicië. Hier vind je prachtige natuurparken, ongerepte stranden, pittoreske dorpen en steden en heerlijke gastronomie. 

  Twee weken op rij test Ron jouw reiskennis aan de hand van 4 vragen. Doe mee aan Rons Reisquiz en volg RonReizen op Facebook om mee te dingen naar die mooie reis naar Spanje. Elke week kiest Ron een weekwinnaar uit de goed beantwoorde inzendingen en zet hij een nieuwe quiz online. Spreid je kansen en doe aan beide quizen mee.

  Dit kun je winnen

  Reis naar Santiago (3 nachten hotel + huurauto, aangeboden door Groen Spanje).

  2 vliegtickets van Vueling.

  3 overnachtingen in een tweepersoons kamer op basis van logies en ontbijt. Waarvan 2 overnachtingen in Galicië en 1 overnachting in Asturië.

  Een huurauto gedurende het hele verblijf.

  De vertrekperiode is tot en met 15 december 2019. De reis is niet inwisselbaar voor geld. Voor overige bepalingen zie de algemene voorwaarden.

  Zo doe je mee

  Beantwoord de vier vragen juist in de online quiz 

  Winactie RonReizen winnen op woensdag
   Meer over