De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al is reizen op dit moment niet mogelijk, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op voor de toekomst!
Tricel schoonmaakpakket

Winnen op Woensdag: Tricel schoonmaakpakket

Nu je ongetwijfeld vaker thuis bent vanwege de coronacrisis, is het wel zo fijn om in een schoon en fris huis te zitten. Wat komt het dan goed uit dat je in deze Winnen op Woensdag een Tricel Schoonmaakpakket kunt winnen! Doe mee en misschien maak jij je huis binnenkort spik en span met de Tricel Soda en Tricel Goudzeep.

Soda is het ultieme schoonmaakmiddel

Tricel Zilver Soda is geschikt voor alle schoonmaakklusjes en zeer effectief. Eén eetlepel soda per liter warm water en je kunt aan de slag. Het is een van de minst milieubelastende reinigingsmiddelen en maakt zeer grondig schoon. Soda reinigt, ontstopt en ontvet. Het is echt een wondermiddel. Je keuken, badkamer en woonkamer: met soda maak je heel het huis blinkend schoon. Dat niet alleen. Het reinigt ook autoruiten, pannen en de aanslag in theekopjes. Ook buiten is soda een ideale schoonmaakhulp. Je barbecue is in een handomdraai weer brandschoon net als tuinstoelen en stoeptegels met groene aanslag.

Goudzeep op basis van natuurlijke bestanddelen

Tricel goudzeep is een zeer doeltreffend schoonmaakmiddel dat zorgt voor een blinkend resultaat. Het bevat natuurlijke bestanddelen. Als je het verdunt met water heb je de beste allesreiniger die je maar kunt wensen. Daarbij is het ook nog eens erg milieuvriendelijk ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen.  Met een sopje van Tricel Goudzeep wordt je toilet net zo schoon als met een scheut chloor. Het reinigt sanitair, vloeren, deuren en ramen. Ook vette ovens of fornuizen worden brandschoon. Het is tevens een ideaal inweekmiddel om hardnekkige vlekken uit kleding of tapijt te krijgen. Je doet er een handwas, maar ook de afwas mee.

Inhoud Tricel schoonmaakpakket

  • * 2x emmer fijnsoda 800 gram  

* 2x zak grofsoda 1 kilogram 

* 2x zak fijnsoda 1 kilogram

* 2x emmer goudzeep 750 gram

* 2x vloeibare zeep 1 liter

Wat moet je doen?

Eigenlijk is het heel simpel: like het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebook-pagina. Meedoen kan tot en met dinsdag 26 mei 2020.