De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag: Ultieme stedentrips

Winnen op Woensdag: Lonely Planet - Ultieme stedentrips

Ben jij ook zo dol op stedentrips? In de nieuwste Winnen op Woensdag lonkt er opnieuw een schitterend boek: Ultieme stedentrips van Lonely Planet. Het boek bevat een prachtig vormgegeven overzicht van de 200 beste steden in de wereld voor de mooiste stedentrips.

In dit fraaie exemplaar, uitgebracht door uitgeverij Unieboek, geeft Lonely Planet je inspiratie en achtergrondinformatie over de mooiste steden. Naast een schat van informatie staat Ultieme stedentrips vol met bijzondere fotografie. En hij staat ook nog eens mooi in je boekenkast of zelfs op je koffietafel. Ook leuk om cadeau te geven aan een stedentripper!

Compleet boek

Met Ultieme stedentrips kom jij alles te weten over alle steden waar je nog eens naartoe wilt. Denk aan belangrijke statistieken over hoe de stad is opgebouwd, de bevolking, de beste tijd om de stad te bezoeken en de sterkste en zwakste punten. Ook de must sees, eat, drink, watch, buy en do’s komen ruim aan bod. In een paar woorden lees je waarom je deze stad moet zien!

Wat moet je doen?

Like onze Facebookpagina. Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht en vertel in de comments welke stad bovenaan jouw lijst met nog te maken stedentrips staat. Meedoen kan tot en met dinsdag 3 december en de winnaar wordt op 6 december bekendgemaakt.