Superdeluxe wereldcruise nu in verkoop

Superdeluxe wereldcruise nu in verkoop

De cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises onthulde deze week een nieuwe superdeluxe wereldcruise in 2024. De buitengewone reis gaat nu in de verkoop en zal Centraal Amerika, de westkust van de VS en Hawaï, de Zuid-Pacifische eilanden, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda ontdekken. Je bent dus wel een tijdje van huis! En om maar meteen met de deur in huis te vallen: de prijzen beginnen met 60.000 per persoon...

De cruise 'Navigate the World' duurt bijna vijf maanden en legt 34.500 zeemijlen af. Ze varen weg op 6 januari 2024, begin en eindpunt is  Miami, Florida. Gedurende 132 nachten bezoekt het schip 66 havens in 31 landen en vier continenten. De cruise biedt een ongeëvenaarde ervaring van de bestemming met 442 gratis excursies aan wal, 12 overnachtingen in de haven en een vaartocht door het Panamakanaal en het Suezkanaal.

De cruise biedt ook toegang tot 61 UNESCO Werelderfgoed-locaties, meer dan de organisatie ooit tijdens een wereldcruise heeft aangedaan. De Gondwana regenwouden van Australië, de kerken en kloosters van Goa en de Medici-villa's en -tuinen van Toscane zijn maar een paar van de iconische Werelderfgoed-locaties die kunnen worden bezocht.

Het luxueuze cruiseship van 'Navigate the world' - RonReizen
 • Het luxueuze cruiseship van 'Navigate the world'

Wereldcruise in cijfers

 • 500 zeemijlen

  442 gratis excursies

  66 aanleghavens

  61 UNESCO werelderfgoed-plaatsen

  31 landen

  15 zeeën, zeestraten, kloven, baaien en kanalen om doorheen te cruisen

  12 overnachtingen aan wal

  4 continenten

  3 oceanen doorkruizen

  2 kanaal overtochten

Decadente prijzen voor een decadente wereldcruise

Daar komt-ie dan. De prijzen beginnen bij € 59.999,- per gast voor een Deluxe Veranda Suite en € 164.549,- per gast voor de overvloedige luxe van een Master Suite. Deze prijzen zijn inclusief een shipboard credit van € 465,- per persoon. 

Maar dan krijg je ook wat. Met een oppervlakte van 2.002 vierkante meter bieden de Master Suites van Seven Seas Mariner het verfijnde comfort van rozenhout meubilair, de mooiste stoffen, kristallen kroonluchters en een persoonlijke butler. Daarnaast hebben deze ruime suites twee slaapkamers, twee en een halve badkamer, een grote woonkamer en twee privé balkons.

Het dek met zwembad - RonReizen
 • Het dek met zwembad

61 Werelderfgoederen

 • 61 UNESCO werelderfgoed-locaties inclusief:

  Gondwana regenwouden van Australië vanuit Brisbane, Australië

  Choirokoitia van Limasol, Cyprus

  Middeleeuwse stad Rhodos vanuit Rhodos, Griekenland

  Het nationale park van de vulkanen van Hawaï vanuit Hilo, Hawaï

  Kerken en kloosters van Goa uit Goa (Mormugao), India

  Villa's en tuinen van de Medici uit Toscane (Livorno), Italië

  Archeologisch erfgoed van de Lenggong-vallei uit Penang, Maleisië

  Tongariro National Park vanuit Napier, Nieuw-Zeeland

  Kathedraal van León uit Corinto, Nicaragua

Het schip van de wereldcruise

De Seven Seas Mariner is 's werelds eerste luxueuze cruiseschip met alleen suites met balkons. Het interieur is strak, ruim en eigentijds, met Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunstwerken. De 445 bemanningsleden van het schip bieden een zeer persoonlijke service aan hun 700 gasten.

Fine dining aan boord

Vier verschillende restaurants bieden fine dining opties, waaronder klassieke Amerikaanse steakhouse, moderne Franse keuken en authentieke Italiaanse gerechten. Meer casual diner-selecties worden ook elke avond aangeboden in de al-fresco Pool Grill. Seven Seas Mariner biedt een gezellige sfeer in de openbare ruimtes, waaronder de vier chique bars en lounges, perfect om tot rust te komen na een enerverende dag.

Een van de mooie omgevingen waar de cruise langskomt: Fiji - RonReizen
 • Een van de mooie omgevingen waar de cruise langskomt: Fiji

Info

 • Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grote verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Klik hier voor meer informatie. 

Meer over