De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag: kaartjes TheaterThuis - RonReizen

Winnen op Woensdag: 2 kaartjes voor TheaterThuis.nl

Op TheaterThuis.nl kijk je elke week nieuwe mini-voostellingen en veel extra programma’s van grote en nieuw te ontdekken theatermakers. In deze Winnen op Woensdag maak je kans op 2 kaartjes voor de opnames van TheaterThuis.nl. Laat je verrassen door een middag met een unieke mix cabaret, toneel en muziektheater.

De opnamen van Theaterthuis.nl zijn op woensdag 16 september en donderdag 17 september van ongeveer 15:30 t/m 17:30 uur in Theater de Speeldoos Baarn. Tijdens deze opnamedagen staat er een keur aan theatermakers op het podium die een greep van een kwartier doet uit hun theatershows. Hou er rekening mee dat het om opnames gaat, dus dat er tussen de mini-voorstellingen door wellicht even omgebouwd moet worden.

Dit is TheaterThuis

Op het nieuwe online platform worden honderden nieuwe voorstellingen gepresenteerd. Altijd en overal op de eerste rang én steun de cultuur. TheaterThuis.nl biedt artiesten niet alleen een podium, maar ook inkomsten, want zo’n 50% van de opbrengsten gaat naar de artiesten. Artiesten wordt hun grootste passie ontnomen; optreden voor hun publiek. En dat publiek? Dat heeft juist nu behoefte aan de ontspanning van theater. TheaterThuis is het antwoord voor beide partijen. Altijd en overal op de eerste rang voor cabaret, toneel en muziektheater en steun de cultuur.

Extra’s op TheaterThuis.nl

De ambitie is om uit te groeien tot het Netflix van het Nederlandse theater, met unieke content, speciaal voor dit platform opgenomen. Naast voorstellingen van een kwartier zijn op TheaterThuis.nl ook backstage-repo’s en andere korte programma’s te zien, waaraan Harm Edens, Gijs Scholten van Aschat, Frits Sissing, Bert Kuizenga en Peter Heerschop meewerken.

Winnen op Woensdag: Karin Bloemen bij TheaterThuis - RonReizen

Artiesten op TheaterThuis.nl

Een groot aantal acteurs en artiesten werkt mee. Van Karin Bloemen, Paul de Munnik en Gijs Scholten van Aschat tot Kiki Schippers, Renée van Wegberg, Cor Bakker en Peter Heerschop.

André van Duin: “TheaterThuis is een geweldig initiatief. Je zit thuis op de bank op de eerste rang. Dus ik zou zeggen: Artiesten klaar? Spelen maar!”

Karin Bloemen: “Ik merk juist nu dat ik in het vak zit om contact te maken, om mensen te betoveren.”

Gijs Scholten van Aschat: “Het is een enorm gevarieerd aanbod van bekende namen en aanstormend talent.”

Vincent Bijlo: “Het is niet ‘zo maar’ een registratie, maar echt voor TheaterThuis gemaakt. Dáár moeten we heen, want dan krijg je een betere integratie van theater en televisie.”

Winnen op Woensdag: Paul de Munnik bij TheaterThuis - RonReizen

Wat biedt TheaterThuis.nl

  1. Wekelijks komen nieuwe voorstellingen online;
  2. De voorstellingen duren circa 15 minuten;
  3. Extra programma’s geven inzicht in het leven van artiesten en hun shows. Van interviews tot kijkjes achter de schermen door reporters als Harm Edens, Gijs Scholten van Aschat en Peter Heerschop;
  4. 50% van de netto opbrengst gaat naar de artiesten;
  5. Laat je verrassen door artiesten die je nog niet kent;
  6. Honderden uren aan complete voorstellingen in het archief
  7. Wat kost dat dan? Maandelijks: € 8,35 bij een jaarabonnement

Dit moet je doen

Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina en tag in de comments met wie jij gezellig naar de opnames van TheaterThuis zou willen gaan.