Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen

RonReizen Topaanbieding: cruisen naar Antarctica; vlucht cadeau

Antarctica... dat is nou echt zo'n bucketlist-bestemming. En nu komt het wel heel dichtbij. Want boek je voor eind mei een van de geselecteerde expeditiecruises van Hurtigruten naar dit bijzondere continent in de periode oktober 2021 t/m maart 2022, dan krijg je de retourvlucht naar Zuid-Amerika cadeau! Lees snel verder...

Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte, dat is wat reizen naar Antarctica zo bijzonder maakt. Extra bijzonder zijn de reizen met de 2 nieuwste schepen MS Roald Amundsen en MS Fridtjof Nansen van Hurtigruten die worden aangedreven door hybride accu-technologie. Ook nog eens een verantwoorde keuze dus om dit unieke continent te verkennen!

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen schip
 • Een trip om nooit te vergeten: een expeditiecruise naar Antarctica.

7 redenen voor een Antarctica expeditie-cruise

Hier geven we zeven redenen waarom je met Hurtigruten op een expeditie-cruise zou moeten gaan naar Antarctica! En ben je 'om' dan vind je daaronder de link naar deze mooie aanbieding. 

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen klimmen

1. De kou

Je verwacht waarschijnlijk niet dat dit de eerste zou zijn op deze lijst. Er is echter iets speciaals aan deze koude omgeving, iets dat je hersenen wakker maakt. Zolang je gekleed bent voor het weer, zul je niet bevriezen, maar de koude lucht zal je aandacht zeker trekken. Je zult er versteld van staan ​​hoe snel je je aan de temperatuur aanpast en terugdenkend zul je de Antarctische kilte als een van de beste delen van je reis herinneren!

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen uitzicht
 • Antarctica staat te boek als de koudste plek op aarde, maar met de juiste kleding merk je daar niets van.

2. Avontuur

Avontuur is het kernwoord van een Antarctische vakantie. Je gaat toch immers niet naar de zuidpool om in de zon te liggen? Reizen naar Antarctica betekent kajakken, wandelen, wildlife spotten en het verkennen van een van de meest ongerepte plekken op aarde! Een reis naar dit continent is een ervaring die je nooit zult vergeten!

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen avontuur
 • Puur avontuur!

3. Een andere wereld

Gabrielle Walker, een milieuwetenschapper die Antarctica heeft bezocht om de gevolgen van klimaatverandering te bestuderen, beschrijft het continent als bijna buitenaards: “De eerste keer dat ik daar kwam was het net alsof je op een andere planeet liep. Het is gewoon ijs en rotsen – geen bomen, geen planten, geen andere dingen.” Iedereen die ooit gefascineerd is geweest door de gedachte om door de ruimte naar een onbewoonde wereld te reizen, kan die ervaring hier op aarde vinden, geen ruimteschip vereist. Antarctica is een buitenaardse bestemming!

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen buitenaards
 • Alsof je op een andere planeet bent...

4. Wildlife

Die onbewoonde kwaliteit betekent dat de dieren in het wild op Antarctica – met name de pinguïns – helemaal geen angst voor de mens hebben. Ze hebben nog nooit roofdieren op het land gehad, dus ze zijn volledig zelfverzekerd en volkomen nieuwsgierig. Dit betekent dat reizen naar Antarctica dé kans is om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met een rijk dierenleven. Naast de pinguïns zijn er ook veel walvissen en zeehonden die in het meest zuidelijke deel van de wereld leven. Als je naar de voedings- en broedplaatsen reist, kun je een glimp opvangen van hun leven in het wild – iets wat geen dierentuin of aquarium ooit echt kan nadoen.

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen pinguins
 • Ontmoet de pinguïns!

5. Wetenschap

Vanuit wetenschappelijk oogpunt is Antarctica een van de meest opwindende plekken ter wereld. Het is waarschijnlijk geen verrassing dat dit een uitstekende bestemming is voor degenen die klimaatverandering bestuderen, maar het is ook een favoriete plek voor astronomen. De heldere lucht, het stabiele weer en de afwezigheid van lichtvervuiling zorgen ervoor dat de zuidpool een van de beste plekken ter wereld is om naar de lucht te kijken, wat betekent dat wetenschappers beter kunnen kijken naar wat er in het universum om ons heen gebeurt. Het geeft zelfs toevallige sterrenkijkers die Antarctica bezoeken een kans om een ​​nachtelijke hemel als geen ander te zien.

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen pinguïns
 • Puur en ongerept!

6. IJsbergen

Zelfs als je al eerder een ijsberg hebt gezien, heb je die nog nooit gezien zoals je ze tegen zult op komen op een expeditie naar Antarctica. Naarmate het Hurtigruten expeditieschip dichter bij de zuidpool komt, neemt de concentratie van ijsbergen toe. Deze drijvende structuren zijn er in alle soorten en maten; geen twee zijn hetzelfde. Het is een ongelofelijk gezicht om tientallen ijsbergen om je heen te zien. 

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen ijsbergen
 • Ook de ontelbare ijsbergen onderweg zul je nooit vergeten...

7. Fotografie

Of je nou een enthousiaste hobbyist bent of de volgende grote natuurfotograaf van de wereld wilt worden, Antarctica biedt je alle mogelijkheden. Van het rijke dierenleven tot het vreemde en boeiende landschap, dit continent geeft je de kans om ongelofelijke foto’s te maken. De afbeeldingen die je hier schiet zijn anders dan die je ooit eerder hebt gefotografeerd en het helpt je om als fotograaf te groeien.

Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen bootje
 • Fotografeer je suf, het kan haast niet mis.

Aanbieding

 • Antarctica Advertorial Hurtigruten cruise RonReizen schip

  Hier is de geweldige aanbieding: 

  Met deze superdeal van Hurtigruten en Norske Noorwegen Reizen heb je iets fantastisch in het vooruitzicht! Boek vóór eind mei één van de 14 geselecteerde vertrekdata in de periode oktober 2021 t/m maart 2022 en ontvang de retourvlucht naar Zuid-Amerika t.w.v. € 1.000 p.p. GRATIS!

  Via deze link vind je alles over deze fantastische aanbieding! 

Meer over