Frankrijk Savoie Mont Blanc wintersport RonReizen.nl

FrankrijkEindeloos wintersporten in Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Het is de overkoepelende naam van de Franse departementen Savoie en Haute-Savoie. Het gebied herbergt 112 van de beste en meest gerenommeerde resorts ter wereld. Dat betekent eindeloze afdalingen, majestueuze besneeuwde bergtoppen en winterse vergezichten.

Het verlangen naar een heerlijke wintersportvakantie wordt steeds groter. In Savoie Mont Blanc hebben een aantal regio's hun skigebieden al geopend en zijn ze er helemaal klaar voor om ons op een veilige manier te verwelkomen! Ontdek alle nieuwe winter-activiteiten op extreme hoogte, proef de lokale gerechten en naast skiën of snowboarden zijn er tal van  andere winterse activiteiten te ondernemen.

Frankrijk Savoie Mont Blanc wintersport RonReizen.nl

Gevarieerde wintersport

Savoie Mont Blanc beslaat de departementen van Savoie en Haute-Savoie en is de perfecte setting voor een ontspannende wintersport! Er is daar voor elk wat wils. Eindeloze afdalingen voor ski- en snowboardliefhebbers; winterspeeltuinen en activiteiten voor kinderen en mogelijkheden tot andere winterse activiteiten zoals sneeuwschoenwandelen, ijsduiken en tokkelen. 

Frankrijk Savoie Mont Blanc wintersport RonReizen.nl hut

  Paradijs voor bergliefhebbers

  Naast een wintersport-walhalla is Savoie Mont Blanc ook zeer aantrekkelijk in het zomerseizoen, tussen de grote meren en bergen. Het is een paradijs voor bergliefhebbers, met uitgestrekte beschermde gebieden, een nationaal park (La Vanoise), twee regionale parken (Bauges en Chartreuse) en vele natuurreservaten. Dus als de wintersport niet lukt, kijk dan alvast vooruit naar de zomer in deze prachtige regio. 

  Frankrijk Savoie Mont Blanc wintersport RonReizen.nl

   Info

   • Frankrijk Savoie Mont Blanc wintersport RonReizen.nl

    Meer weten over de regio, alle maatregelen omtrent Covid-19 en alle (winterse) activiteiten, klik dan hier

   Meer over