De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Flamingo's op Aruba

NederlandAruba introduceert virtuele fototentoonstelling

In tijden waarin Nederlanders aan huis gekluisterd zijn en uitsluitend virtueel kunnen reizen, introduceert het One Happy Island als eerste bestemming in Nederland een virtuele expositie, namelijk de foto-expositie Gezichten van Aruba. Deze fototentoonstelling toont de authentieke, kleurrijke kant van het eiland en bestaat uit foto's die gemaakt zijn door topfotograaf Raymond Rutting & fotografieliefhebber Marco Borsato.

De virtuele foto-expositie is vanaf nu voor iedereen te bezichtigen en bestaat - naast foto's - uit videofragmenten van de bijzondere Aruba-reis die Raymond Rutting en Marco Borsato gemaakt hebben. Ook is de gloednieuwe introductievideo van Raymond Rutting te bewonderen.

Lees ook:

Caribisch genieten op Aruba

Voormalige carnavalsqueen
  • De voormalige carnavalsqueen.

Over Gezichten van Aruba

In 2016 vierde Aruba de 30ste verjaardag van de Status Aparte binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Om hier voldoende ruchtbaarheid aan te geven, gaf de Aruba Tourism Authority topfotograaf Raymond Rutting de opdracht om de bijzondere gezichten van Aruba op kunstzinnige wijze vast te leggen en daarbij de authentieke kant van het eiland te belichten. Dit resulteerde in een reizende foto-expositie genaamd Gezichten van Aruba.

Arubaanse wildplukker
  • Arubaanse wildplukker.

Duo-versie

In 2017, nadat Marco Borsato in de finale van het RTL-programma Het Perfecte Plaatje was beland, reisde de zanger samen met Rutting naar Aruba waar hij aan een fotografiemasterclass van de topfotograaf onderworpen werd. Dit resulteerde in een gloednieuwe duo-versie van Gezichten van Aruba. Na twee succesvolle reizende exposities, publiceerde National Geographic Traveler een speciaal Aruba-fotoboek met daarin de mooiste foto's van Rutting en Borsato. Nu is de fototentoonstelling voor het eerst online te bewonderen.

Meer over