Winactie Landal GreenParks

Winnaar winactie Landal GreenParks

De afgelopen week kon je bij RonReizen kans maken op een weekend- of midweekverblijf in een spiksplinternieuwe bungalow op Landal De Vers (Noord Brabant) t.w.v. € 350,-! Het enige wat je hoefde te doen, was je aan te melden voor onze nieuwsbrief. De winnaar is bekend: we mogen Paula Wielick feliciteren met haar leuke prijs! Paula, we nemen contact met je op!

We willen alle andere aanmelders hierbij hartelijk danken voor hun deelname. Houd onze nieuwsbrief of Facebookpagina in de gaten voor nog meer leuke winacties, inspirerende reisverhalen en heel veel reistips.

Landal De Vers heeft alle ingrediënten voor een complete vakantie vol met faciliteiten, activiteiten en Brabantse gezelligheid. Er is veel te doen, zowel buiten als binnen: overdekt zwembad, midgetgolfbaan, multifunctioneel sportveld, Grand Café Broer & Zus, bowlingbaan en indoorspeelplaats. En prachtige natuur in de directe omgeving van het park, ontdek wat groen kan doen!

Je ervaart zelf hoe ontspannend ruimte en stilte kan zijn op een van de ruim 85 bungalowparken midden in de natuur in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot Brittanie, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië.


De winnaar mag een weekend of midweek verblijven in een 6-persoons accomodatie op Landal De Vers (Overloon).


Je kunt een keuze maken uit alle aankomstdata tot 10 december 2019 m.u.v. schoolvakanties- en feestdagenperioden. Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier.


Niet gewonnen, maar wel een voordelig weekend of midweek ertussen uit? Kijk snel voor alle aanbiedingen op landal.nl.