De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Nederland meer boekingen grotere vakantiehuizen RonReizen.nl

NederlandGrotere vakantiehuizen in trek

De boekingen voor vakantiehuizen gieren de pan uit. Wat ze bij BungalowSpecials opvalt is dat er vooral grote vakantiehuizen worden geboekt.

De groepsgrootte van vakantieboekingen is afgelopen maand gestegen ten aanzien van dezelfde periode vorig jaar. De boekingen voor grotere vakantiehuizen zitten weer in de lift.

Nederland meer boekingen grotere vakantiehuizen RonReizen.nl Landal
 • Ook bij Landal Esonstad zijn de grote vakantiehuizen in trek.

Grote huizen in trek

Volgens BungalowSpecials bedraagt maar liefst 42% van de boekingen in september een boeking voor zes of meer personen, terwijl dit percentage vorig jaar september 31% was. Er is dus een flinke stijging van maar liefst 11% in de groepsgrootte te zien, waardoor grotere vakantiehuizen steeds weer meer worden geboekt. 

Nederland meer boekingen grotere vakantiehuizen RonReizen.nl

  We willen weer met z'n allen...

  Deze stijging is te verklaren door het feit dat er vorig jaar veel tweepersoons-boekingen werden gemaakt in verband met de toen geldende coronamaatregelen. Dit jaar zijn de tweepersoons-boekingen juist niet zo populair. Op dit moment worden de vakantiehuizen voor acht personen het meest geboekt. Dezelfde periode vorig jaar waren vakantiehuizen voor vier personen het populairst. We verlangen er dus duidelijk naar om weer met grotere groepen op vakantie te gaan!

  Info

  • BungalowSpecials.nl is een online vakantieaanbieder met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken. Het is opgericht als vergelijkingswebsite voor vakantieparken. Zo is het mogelijk om meer dan 700 vakantieparken in 9 verschillende landen snel te vergelijken. 

  Meer over