De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Jamaica Bond villa RonReizen.nl

JamaicaHier werd James Bond geboren...

Met de langverwachte release van 'No Time to Die', de 25ste James Bond-film, staat alles wat ook maar iets te maken heeft met de populaire geheim agent in de schijnwerpers. Hier belichten we het geboortehuis van James Bond, want in deze villa op Jamaica schreef auteur Ian Fleming z'n eerste Bond-boek.

En je kunt 'm zelf huren deze villa, want te vinden op AirB&B! De Fleming Villa is zoals eerder beschreven vernoemd naar de James Bond-auteur. Hij schreef bij leven 14 Bond-boeken, waarvan hij de meeste - het koude Engelse winterweer ontvluchtend - op zijn villa Goldeneye op Jamaica schreef. 

Jamaica Bond villa RonReizen.nl eetkamer
  • Alle ruimte in de villa van Fleming.

Resort 

Nu heet het optrekje de Fleming Villa en ligt het in het GoldenEye Resort. Overigens op een steenworp afstand van James Bond Beach (!) waar de bekende strandscene met Ursula Andress uit 'Dr. No' is opgenomen. 

Jamaica Bond villa RonReizen.nl James Bond Beach
  • James Bond Beach!

Cocktail 

De Boho-chique villa ligt pal aan het strand en hier zul je lekker lanterfanteren in je hangmat tussen de palmen; heerlijk zwemmen in je eigen pool of de azuurblauwe zee en sluit je de dag af met een heerlijke maaltijd bereid door je privé-chef en natuurlijk een wodka-Martini. Shaken. Not stirred! 

Jamaica Bond villa RonReizen.nl strand
  • Je loopt zo naar het strand!

Ruimte zat 

Op het resort kun je tennissen, yoga-lessen volgen en zijn allerhande watersport-benodigdheden voorhanden om je een onbezorgde dag te bezorgen. De villa zelf kent vijf slaapkamers (drie in het huis zelf, een in het poolhouse en een in een kleine cottage op het eigen terrein) voor in totaal tien personen met alle voorzieningen die een modern mens maar zou willen. 

James Bond

En het zal al vaak zijn gedaan, maar ik geef 'm toch maar even mee: bij het inchecken zeg je natuurlijk: "The name is Bond, James Bond!" Hier vind je alles over deze unieke villa. 

Jamaica Bond villa RonReizen.nl Alle (wassen) Bonds op een rijtje
  • Alle (wassen) Bond's op een rijtje!
Meer over