Regent Seven Seas Cruises RonReizen

Zeven cruises met culinair hoogtepunt

Regent Seven Seas Cruises heeft normaliter voor de echte levensgenieter alle ingrediënten aan boord voor een droomvakantie, waarbij genoten kan worden van het beste op het gebied van smaak, service en sfeer. Om de culinaire fijnproever helemaal tevreden te stellen hier zeven buitengewone Europese cruises in 2021 van deze rederij die de mogelijkheid bieden om een Michelin-sterrenrestaurant te bezoeken in een bestemming die aangedaan wordt. Bon voyage en bon appétit!

1. La Vague d’Or in Saint-Tropez, Frankrijk

Op 22 augustus 2021 verlaat Seven Seas Mariner de hoofdstad van Italië, Rome, om via diverse bestemmingen in Italië, Frankrijk en Spanje tien nachten later te arriveren in Monte Carlo in Monaco. Onder andere Livorno in Italië, Toulon in Frankrijk en Ibiza in Spanje worden bezocht. Op de voorlaatste dag vertrekt het schip pas rond 23.00 uur uit de haven van Saint-Tropez in Frankrijk, wat de perfecte gelegenheid biedt om te genieten van een diner in La Vague d’Or, erkend met drie sterren. In een exclusief hotel omgeven door palmbomen en met uitzicht op de zee bereidt chef Arnaud Donckele mediterrane gerechten met een knipoog naar Normandië, waar zijn roots ligt.

Regent Seven Seas Cruises RonReizen Saint-Tropez
 • Saint-Tropez...

2. Le Pressoir d’Argent in Bordeaux, Frankrijk

In tien nachten vaart Seven Seas Voyager vanaf 19 augustus 2021 van Southampton in Engeland via Frankrijk, Spanje, Portugal naar Barcelona in Spanje. Een hoogtepunt van de cruise is het verblijf van één nacht in Bordeaux, bekend om haar Caubernet Sauvignon- en Merlot-wijnen. Naast het ontdekken van heerlijke wijnen, kunnen gastronomische kenners ook kiezen uit acht Michelin-sterrenrestaurants die de stad te bieden heeft. Le Pressoir d'Argent bijvoorbeeld - chef Gordon Ramsay - heeft haar naam te danken aan de 'Christofle lobster press', een kreeftenpers die speciaal is gemaakt voor het restaurant door de befaamde zilversmid Christofle. Het restaurant heeft haar sterren te danken aan een perfecte uitvoering van de keuken van de regio Aquitaine tezamen met minstens zo goede service.

Regent Seven Seas Cruises RonReizen Gordon Ramsay

  3. Geranium in Kopenhagen, Denemarken

  Op 6 augustus 2021 vaart Seven Seas Splendor in 14 nachten van Londen (Southampton) naar Kopenhagen. Gasten genieten van lange zomerdagen, prachtige landschappen en de rijke cultuur van de Baltische staten waarbij tien havens in Noorwegen, Zweden, Letland, Rusland en Finland worden bezocht, inclusief een nachtelijk verblijf in zowel Zweden als Rusland. En wat is nu een betere manier om de cruise af te sluiten dan met een diner bij het enige restaurant in Denemarken met maar liefst 3 Michelinsterren: Geranium in Kopenhagen. Een combinatie van natuur en technologie vormt de kern van het progressieve menu van chef Rasmus Kofoed. De gerechten kunnen niet anders omschreven worden dan eetbare kunst.

  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Geranium
  • Geranium, toprestaurant in Kopenhagen.
  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Kopenhagen
  • Kleurrijk Kopenhagen.

  4. Il Ridotto in Venetië, Italië

  Seven Seas Voyager vaart op 23 september 2021 in tien nachten van Athene naar Rome. Ontdek tijdens deze mediterrane droomcruise de wonderen van Griekenland, Kroatië, Turkije en Italië. Het schip spendeert een nacht in de haven van Venetië, wat gasten de perfecte mogelijkheid geeft om de cruise te combineren met een diner in Il Ridotto, één van de vijf restaurants in de gondelstad bekroond met een Michelinster. Il Ridotto is in 2006 geopend door Gianni Bonaccorsi en op het menu staan seizoensgerechten met ingrediënten van het land en uit de zee. Het kleine en elegante restaurant heeft maar negen tafels, dus aangeraden wordt op tijd te reserveren.

  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Venetie
  • In Venetië is het overal romantisch tafelen...

  5. The Blue Bay in Monte Carlo, Monaco

  Seven Seas Mariner vaart van Barcelona naar Monte Carlo in Monaco waarbij de hoogtepunten van het West-Middellandse zeegebied bezocht worden tijdens een cruise van negen nachten vanaf 18 september 2021. Er wordt ondertussen aangemeerd in havens in Spanje, Frankrijk en Italië. Monte Carlo is één van de tien wijken in Monaco en staat bekend om de mooie stranden, casino’s en de beroemde mensen die er wonen. Geen wonder dat ook hier maar liefst zes restaurants met een Michelin-erkenning te vinden zijn. The Blue Bay restaurant is gelegen in het Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, zelfs bereikbaar per helikopter aangezien het hotel een eigen helikopterplatform heeft. Geniet op het mooie terras van Mediterrane en Caribische smaken tijdens een exclusief diner met uitzicht op de zee.

  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Monaco
  • Monaco!

  6. Spondi in Athene, Griekenland

  Op 28 oktober 2021 vertrekt Seven Seas Splendor vanuit de haven van Istanbul in Turkije om in zeven nachten via Kusadasi in Turkije en vijf Griekse eilanden aan te komen op het vasteland van Griekenland in Athene. In de stad van de Griekse oudheid zijn drie restaurants met één Michelinster te vinden en één restaurant bekroond met twee Michelinsterren: Spondi. Het restaurant was in 2002 de eerste in Athene die deze erkenning ontving, met op het menu Frans-geïnspireerde gerechten, gecombineerd met Griekse, Franse en Italiaanse wijnen.

  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Seven Seas Splendor
  • Interieur Seven Seas Splendor.
  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Athene
  • Voor je Spondi bezoekt bekijk je natuurlijk eerst de oudheden in Athene...

  7. Lasarte in Barcelona, Spanje

  Vertrekkend vanuit Venetië op 8 september 2021 vaart Seven Seas Mariner van Venetië via diverse Italiaanse steden en een bezoek aan Griekenland, Monaco en Frankrijk in tien nachten naar Barcelona in Spanje. Een land dat bekend staat om een keuken van uitstekende kwaliteit, geen wonder dus dat in Barcelona maar liefst 20 restaurants te vinden zijn met één of meerdere Michelinsterren. Zo is er bijvoorbeeld Lasarte, die drie sterren heeft verdiend door niet alleen een maaltijd, maar een volledige reis voor je smaakpapillen aan te bieden. Authentieke Spaanse en Catalaanse gerechten in een modern jasje zijn de trots van het menu samengesteld door chef Martin Berasategui.

  Regent Seven Seas Cruises RonReizen gerecht
  • Topgerechten in Barcelona.
  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Markt Barcelona
  • De ingrediënten voor de bijzondere gerechten komen van de markt in Barcelona.

  Cruises voor fijnproevers

  Terwijl gasten de culinaire hoogtepunten van Europa ontdekken, biedt Regent Seven Seas Cruises ook aan boord van haar schepen ongeëvenaarde gastronomische ervaringen. Op elk van de schepen zijn specialiteitenrestaurants te vinden, met culinaire ervaringen die concurreren met die aan land te vinden zijn.

  Compass Rose biedt een uitgebreid aanbod aan gepersonaliseerde en verfijnde gerechten, geserveerd op Versace-servies. Authentieke Italiaanse specialiteiten en kwaliteitswijnen zijn aan de orde van de dag in Sette Mari at La Veranda, waar gasten ook kunnen genieten van een diner in de buitenlucht. Met een chique Parijse ambiance, viert Chartreuse de Franse gastronomie door klassieke gerechten met een moderne twist te serveren. Prime Seven is een glamoureus maar laagdrempelig steakhouse met een verfijnde ambiance en een gastronomisch menu. Het bijzondere Paficic Rim-restaurant is exclusief te vinden op Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer. Hier worden gasten verleid met pan-Aziatische lekkernijen in een spectaculair interieur.

  Voor meer informatie ga naar www.RSSC.com.

  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Pacific Rim
  • Restaurant Pacific Rim.
  Regent Seven Seas Cruises RonReizen Compass Rose
  • Compass Rose.
  Meer over