De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag: Verliefd op Europa

Winnen op Woensdag: Verliefd op Europa

In deze Winnen op Woensdag maak je kans op het boek Verliefd op Europa, een inspiratiebron voor jouw volgende vakantie. Een boek vol mooie roadtrips, beroemde highlights, onontdekte parels, culturele hotspots, toffe steden, indrukwekkende natuurgebieden en heerlijke eilanden. Pas op: want je gaat er bijna van watertanden!

Verliefd op Europa

Dat je voor de mooiste plekken niet ver hoeft te reizen en ook niet het vliegtuig hoeft te pakken bewijst reisblogger Roëll de Ram in 'Verliefd op Europa'. Ook met de auto, per trein of met een backpack op je rug kun je de mooiste plekken van Europa bezoeken. Zowel bekende landen als Italië en Portugal als off-the-beaten-track bestemmingen als de Balkan, Faeröer-eilanden en Slovenië passeren de revue.

Boek vol inspiratie

Of je nu inspiratie zoekt voor je zomervakantie. In de herfst op avontuur wilt. Of de schoonheid van Europa in de winter wil ervaren: in dit boek vind je inspiratie voor allerlei soorten reizen en reizigers. Europa heeft echt alles. Ontdek onbekende én bekende spots in Europese landen dankzij de vele tips, inclusief leuke adresjes, van auteur Roëll de Ram, oprichtster van WeAreTravelers.

Verliefd op Europa: Winnen op Woensdag

    Tips voor Europa

    Voor dit boek is samengewerkt met een hele rij getalenteerde fotografen en reizigers, je kan hun namen terug vinden op de laatste pagina van het boek. Naast beeldmateriaal en tips van Roëll de Ram, staan er dus ook pareltjes van ontdekkingen en tips van hen in. Dankzij al deze foto’s en ervaringen zie je Europa op een nieuwe manier. Laat je verrassen en overdonderen door al het moois wat je dichtbij vindt, er is echt meer gaafs dan je misschien vooraf verwacht!

    Winnen op Woensdag

    Wat moet je doen? Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina. Like onze pagina, het bericht en vertel in de comments wat jouw favoriete Europese vakantieland is. Meedoen kan tot en met dinsdag 15 juni.