De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag TheaterThuis Magazine - RonReizen

Winnen op Woensdag: TheaterThuis Magazine

Een avondje naar het theater mag in ‘het nieuwe normaal’ niet of maar met maximaal dertig man. Daarom brengt TheaterThuis.nl het theateruitje naar jouw huiskamer. In de vorm van online tv én dit spiksplinternieuwe theatermagazine. Wil je dit tijdschrift winnen? Doe mee!

TheaterThuis.nl

Geniet thuis van theater en steun de cultuur! Het nieuwe Video on demand-platform TheaterThuis.nl biedt een mix van theatervoorstellingen om thuis te genieten én artiesten te steunen die nu minder kunnen optreden. Het magazine TheaterThuis gaat verder waar het online kanaal stopt; het duikt in de theaterwereld – cabaret, toneel en muziektheater – en in het leven van bekende artiesten en aanstormend talent.

Magazine

Zak lekker onderuit en laat je verrassen door interviews met Dolf Jansen, Ronald Goedemondt, vier doldwaze damesduo’s, Peter Heerschop, Frits Sissing, Stanley Burleson, Mariska van Kolck, Paul de Munnik, Gijs Scholten van Aschat, Daniël Arends en meer. Verder lees je over 25 online theaterinitiatieven in coronatijd en krijg je een kijkje backstage bij de opnames voor TheaterThuis.nl.

Dit moet je doen

Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina. Laat in de comments weten naar welke artiest jij absoluut (nog) een keer toe wil. Meedoen kan tot en met dinsdag 24 november 2020.