Winnen op Woensdag Koffiebeker opvouwbaar RonReizen

Winnen op Woensdag: opvouwbare meeneembeker

Door corona hebben veel Nederlanders het wandelen (her)ontdekt. Nu de temperaturen tot het vriespunt zakken, is deze Winnen op Woensdag-prijs een uitkomst. Neem lekker warme thee, koffie of chocolademelk mee voor onderweg. En als je het op hebt, zit je niet met zo’n belachelijk grote beker in je tas…

Handige beker voor onderweg

Een herbruikbare, opvouwbare koffiebeker die je na gebruik zo in je tas of jaszak kunt stoppen en die er bovendien mooi uitziet. Hij bestaat! De Stojo koffiebeker is een stijlvolle koffiebeker die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij is lekvrij, prettig om uit te drinken en compact op te bergen. Hij is gemaakt van voedselveilig materiaal en door hem keer op keer opnieuw te gebruiken help je mee de grote plastic afvalberg te verminderen. Leuk voor jezelf, goed voor het milieu.

Opvouwbare beker

Alle bekers zijn gemaakt van voedsleveilig siliconen en BPA vrij polypropyleen. Ze zijn zo ontworpen dat ze als een puzzel in elkaar passen waardoor er geen lijm nodig is. Alle Stojo bekers hebben een hittebestendige sleeve, voor een goede grip bij zowel koude als warme dranken. De grootste formaten hebben een bijgeleverd siliconen rietje. 

Opvouwbare beker Winnen op Woensdag RonReizen

    Over Stojo

    Drie werkende vaders. Koffie als brandstof. Fietsend naar het werk, een kinderwagen vooruit duwen, ochtendspits in de metro: een grote thermosbeker met de broodnodige koffie gaat hier niet makkelijk mee samen. En dat terwijl zij samen zo'n 3000 koppen koffie per jaar drinken! Dit resulteerde te vaak in een niet recyclebare meeneembeker onderweg. Zo kwamen zij op het idee van Stojo. Een handige, stijlvolle, lekvrije koffiebeker die makkelijk opgeborgen kan worden en ook nog eens goed is voor het milieu!

    Dit moet je doen

    Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebook-pagina. Tag jouw wandelmaatje en wie weet lopen jullie straks wel rond met zo'n handige meeneembeker.