De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Lichtgewicht reispantoffels Winnen op Woensdag - RonReizen

Winnen op Woensdag: lichtgewicht reispantoffels

Maak deze week in Winnen op Woensdag kans op deze heerlijke lichtgewicht Glerups-reispantoffels. Op je hotelkamer, ’s avonds of ’s ochtends vroeg in de caravan of in je vakantiebungalow; een comfortabele vakantie begint bij je voeten. Wil jij kans maken op deze prijs? Doe mee en win!

De reispantoffels van Glerups houden je voeten heerlijke warm, waar je ook bent. Ze zijn licht van gewicht, nemen weinig plaats in je koffer in en zorgen voor een aangenaam verblijf. Ga je niet op reis? Ook thuis zitten ze natuurlijk heerlijk! Doe je mee aan deze Winnen op Woensdag?

Altijd warme voeten

De pantoffels zijn gemaakt van 100% wolvilt, de beste warmte-isolator die je in de natuur kunt vinden. Het wordt gemaakt volgens een bijzonder procedé dat in de jaren negentig is ontwikkeld door de Deense schapenhoedster Nanny Glerup. Ze gebruikte hiervoor de wol van haar eigen Gotland pelsschapen.

Winnen op Woensdag: pantoffels voor op reis - RonReizen

  Ideaal voor op reis

  Het vilt is zacht en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. Je draagt ze het liefst met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename veerkacht. De buitenzool van de pantoffels wordt gemaakt van natuurlijk gelooid kalfleer met een mooie naturelbruine kleur. Je kunt ook kiezen voor een zool van natuurrubber als je er af en toe mee naar buiten gaat.


  De Glerups sloffen zijn in acht kleuren te krijgen en kosten in de winkel € 69,95.

  Klik hier voor meer informatie over de pantoffels.

  Reispantoffelw winnen op woensdag - RonReizen

   Milieu- en diervriendelijk

   Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

   Zo maak je kans

   Wij mogen een paar van deze fijne reispantoffels weggeven aan onze volgers. En het mooie is: de winnaar mag zelf het model en de kleur uitkiezen. Meedoen is simpel! Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina en vertel in de comments naar welke bestemming jij deze pantoffels het liefst meeneemt. Meedoen kan tot en met dinsdag 11 augustus 2020.