De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag Klok Waspoeder Wit XXL - RonReizen

Winnen op Woensdag: Klok Waspoeder Wit XXL

Het moge duidelijk zijn: de strijd tegen corona voeren we nog even thuis in lockdown. Samen krijgen we corona onder controle. En deze Winnen op Woensdag-prijs draagt er een steentje aan bij. Blijf binnen, was je handen stuk en… dood bacteriën en ziektekiemen in de wasmachine met Klok Waspoeder Wit.

Behalve je handen wassen en een goede keukenhygiëne is het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan het wassen van bed- en badtextiel. Klok Waspoeder Wit is een uitstekende keuze als je regelmatig op 60 graden wilt wassen of de kookwas wilt doen. Je reinigt bovendien ook de wastrommel: achtergebleven huid- en vetresten worden grondig verwijderd bij een kookwas. Probeer het maar eens, de wastrommel zal een stuk frisser ruiken.

Winnen op Woensdag Klok waspoeder - RonReizen

    Denk aan je hygiëne

    De ingebouwde waterontharder in Klok Waspoeder Wit voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60 graden. Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan, dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, daarop staat de maximale wastemperatuur. Klok Waspoeder Wit is ecologisch verantwoord en huidvriendelijk. Bovendien werkt het ook bacteriëndodend. De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op 60 graden.

    Zo doe je mee

    Wil je kans maken op de Klok Waspoeder Wit XXl-verpakking voor 74 wasbeurten? Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebook-pagina en laat in de comments weten hoe jij je thuis vermaakt tijdens de lockdown. Zo maak je niet alleen kans op die prijs, maar hebben we allemaal ook nog iets aan elkaars tips… Meer info? www.klok-eco.nl