De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al is reizen op dit moment niet mogelijk, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op voor de toekomst!
Winnen op woensdag: 19-golfpakket

Winnen op Woensdag: 19 Golf-pettenpakket

Bij RonReizen kun je elke woensdag winnen! Deze keer een 19-golfpakket: twee petten van Under Armour, een handige handdoek voor aan je golftas om die bal schoon te maken en een doosje Titleistballen met 19 logo.

Tijdens de 100ste editie van het KLM Open, het grootste golftoernooi van Nederland, kunnen we niet anders dan weer een golfprijs verloten. Al kun je de sportieve petten natuurlijk ook buiten de baan prima dragen. Toch?

Pet

De pet van Under Armour wordt zeer gewaardeerd dankzij de hoogwaardige materialen, klassieke pasvorm en speciale UA HeatGear-zweetband in de rand van de pet. Met zijn voorgevormde, gebogen klep heeft de pet een goede blijvende pasvorm. De achterzijde is dicht, maar doot het stretch-materiaal heeft-ie een goede fit.

KLM Open

Die jubileumeditie van het KLM Open vindt plaats op The International, toevallig net onder de rook van Schiphol. En voor wie in sportief toeval gelooft, nog even deze drietrapsraket: Joost Luiten won in 2013 (op de Kennemer) en in 2016 (op The Dutch) en nu is het 2019… Drie keer scheepsrecht voor Joost?

Wat moet je doen?

Like het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebook-pagina en tag in de comments degene voor wie jij je petje afneemt!

Over petten gesproken: ken je Petje Pitamientje nog?