Quiz 4: win een geheel verzorgde vakantie naar de Algarve!

NederlandQuiz 4: win een geheel verzorgde vakantie naar de Algarve!

Rons laatste reisquiz! Doe mee en win! De Algarve: prachtige zandstranden, beeldige baaitjes, grote badplaatsen, maar ook sfeervolle stadjes en oude dorpjes. Vriendelijke mensen, lekker weer en een keuken om van te watertanden. Waar wacht je nog op? Dit is je laatste kans om kans te maken op een geheel verzorgde vakantie van Primavera Reizen naar de Portugese Zuidkust!

Dit is Rons laatste reisquiz! Vier weken op rij testte Ron jouw reiskennis aan de hand van 5 vragen. Doe nu nog mee aan Rons Reisquiz en volg RonReizen op Facebook om mee te dingen naar die mooie vakantie van Primavera Reizen. Elke week kiest Ron een weekwinnaar Spreid je kansen en doe aan alle quizen mee. De reis wordt verloot onder de vier weekwinnaars.


Doe HIER mee aan Rons Reisquiz 4!


Weekwinnaar 1: Annemiek Beuling

Weekwinnaar 2: Minke Grootjen

Weekwinnaar 3: Erwin Munsterman

Weekwinnaar 4: Claudia de Jong


Dit kun je winnen

Een 8-daagse vliegreis naar de Oost-Algarve in Portugal, aangeboden door Primavera Reizen. De reis is inclusief vlucht (Transavia), transfer en 7 nachten verblijf op basis van halfpension in een 2-persoonskamer met zijzeezicht.


De vertrekperiode is tussen 1 november 2018 en 31 maart 2019, met uitzondering van de vakantieperiodes. De reis is niet inwisselbaar voor geld.

Meer over