Virtueel naar Keukenhof en natuurgebied

NederlandVirtueel naar Keukenhof en natuurgebied

Zowel Natuurmonumenten als de Keukenhof gaan door de coronacrisis op de virtuele toer. Haak aan via het internet en bezoek allerlei schitterende natuurgebieden en 's wereld bekendste bloemenpark!
Griend - RonReizen
  • Het onbewoonde eiland Griend is via Natuurmonumenten bij Google Street View compleet te bekijken.

We hebben de beelden wel gezien afgelopen weekend: overvolle natuurgebieden, stranden, boulevards ondanks het coronavirus... Maar dat hoeft niet want Natuurmonumenten brengt de natuur bij je thuis. Zo zijn 19 bijzondere natuurgebieden virtueel te bezoeken via Google Street View én kun je live zo'n 25 broedende lepelaarkoppels volgen via de Lepelaarcam. Van het onbewoonde eiland Griend in het hoge noorden, via het water van De Wieden en de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug tot de Sint Pietersberg in het zuiden. Klik hier om via Natuurmonumenten naar de gebieden op Google Street View te gaan. 

Lepelaar - RonReizen
  • Via de lepelaarcam kun je de broedende lepelaars volgen.

Keukenhof in de coronatijd 

De Keukenhof had inmiddels open moeten zijn. Het beroemde bloemenpark in Lisse houdt door het coronavirus noodgedwongen ook haar deuren gesloten, maar op Facebook laten ze in video's de komende weken telkens een stukje van het park zien met uitleg van kenners erbij. 

Keukenhof - RonReizen
  • De Keukenhof is dicht,. maar via Facebook de komende weken te bewonderen!
Meer over