Stel op balkon in Spanje

SpanjeTurespaña lanceert opbeurende video

Denk je vaak terug aan die fantastische zomervakantie in Spanje? Of verlang je enorm naar een onvergetelijke stedentrip die misschien nog wel een tijdje niet mogelijk is? Turespaña heeft een video gelanceerd om het vertrouwen in het toerisme te versterken en vakantiegangers te herinneren aan al het moois wat op hen wacht wanneer straks de reisrestricties zijn opgeheven. Want uiteindelijk is er licht aan het einde van de tunnel!

Turespaña

Turespaña is de nationale toeristische instantie die verantwoordelijk is voor de marketing van Spanje als toeristische bestemming wereldwijd. Het heeft de video ‘#SpainWillWait’ (España te espera) gelanceerd via haar verschillende sociale mediakanalen. De bedoeling van deze video is om hiermee het vertrouwen van de toeristen in Spanje te versterken door hen te herinneren aan al het moois dat Spanje te bieden heeft en waarvan men weer kan genieten zodra de COVID-19 crisis voorbij is. De video is bedoeld om je met deze Spaanse beelden vanuit huis mee te voeren en de duurzame emotionele banden met de bestemming te verstevigen.

De video

De video is beschikbaar in de originele Spaanse versie met Engelse ondertiteling of in de Engelse taal met Engelse ondertiteling; deze laatste is ook te zien op de Facebook-pagina van het Spaans Verkeersbureau in Den Haag. Hieronder zie je de video.

En in de Engelse versie met Engelse ondertiteling:
Meer over