Wall sit

Ski-plezier op het werk. Tips met een knipoog...

De wintersportvakantie is vaak de vakantie waar je heel lang naar uit kijkt. Zodra de dagen korter worden en de eerste sneeuw op de bergen valt, begint het enorm te kriebelen. En wat moet je dan ? Met de kerstvakantie zit je bij je schoonfamilie aan tafel en skiën ga je pas eind februari. Hoe kom je dan die lange winter in Nederland door voordat je de latten echt onder kunt binden? We geven een paar tips met een knipoog!

Tip 1: ski-plezier op je computer

Stil je honger: vervang je screensaver op je bureaublad door je beste wintersportfoto. Bij gebrek aan een selfie, zoek op internet naar een spectaculaire actiefoto waarbij de skiër niet herkenbaar is en vertel je collega’s dat jij dat bent!

Ski actie
  • Je kunt toch zo maar tegen iedereen op het werk vertellen dat jij dat bent?

Tip 2: knipoog uit de bergen

Trakteer je collega’s wekelijks op een specialiteit uit de bergen. Denk aan Apfelstrudel bij de koffie of Jägermeister op de vrijdagmiddag borrel.

Apfelstrudel
  • Hhhmmm, apfelstrudel op het werk!

Tip 3: ski indoor

Organiseer een familie- of bedrijfsuitje naar een van de zeven sneeuwbanen in Nederland. Hilarisch om te zien hoe je oudtante of collega’s voor het eerst gaan skiën of snowboarden en steel zelf de show bij je adalingen!

Indoor skibaan
  • Ski-plezier met de familie of met collega's op een van de indoorbanen.

Tip 4: trainen op het werk

Train je beenspieren door de volgende sneeuwfit-oefening te doen. Ga met je rug tegen de muur zitten met je knieën in een hoek van iets meer dan 90 graden. Zet je voeten iets uit elkaar. Blijf net zolang zitten tot je de notulen van de laatste vergadering hebt gelezen.

Wall sit
  • Ook op het werk kun je je beenspieren trainen!

Tip 5: omdat het leuk is

Check deze kunstenaar in de sneeuw maar eens. Beetje ver van ons bed, maar ook gewoon omdat het leuk is! Inclusief bloopers...

Meer over