Nederland Peru on Tour truck opening

NederlandPeru komt naar je toe

Oh, wat zouden we graag eens naar Peru gaan! Door alle maatregelen zit dat er nog even niet in, maar niet getreurd, want Peru komt naar je toe! Van zaterdag 2 tot en met zondag 10 oktober doet Peru on Tour diverse plekken aan in de regio's Amsterdam en Rotterdam. En alle bezoekers maken ook nog eens kans om vliegtickets naar de hoofdstad Lima te winnen. Whoop!

De Zuid-Amerikaanse bestemming komt in alle facetten tot leven, waarbij bezoekers zich onderdompelen in de Peruaanse smaken, geuren en kleuren die het land rijk is. Van een ‘levensgrote’ 3D-Machupicchu-maquette tot een proeverij met Peruaanse producten zoals koffie, chocolade en pisco. In de rijdende, volledig customized Peru on Tour-truck van 64m2 inspireert het Zuid-Amerikaanse Andesland met haar kleurrijke tradities en de combinatie van indrukwekkende bestemmingen, rijke cultuur en unieke Peruaanse producten. 

Bekijk de hoogtepunten van Peru

In de truck geeft één wand een gevarieerd beeld van allerlei hoogtepunten van het land: van hikes door de flora en fauna van het regenwoud in Loreto en het spotten van de imposante Andes condor in de Colcavallei, tot de tradities van de Uros en Aymaras op het Titicacameer en de nationaal parken van de Amazone in Madre de Dios. Een 3D-maquette van Machupicchu geeft een prachtig beeld van dit UNESCO werelderfgoed, een bestemming op de bucketlist van vele avontuurlijke en culturele reisliefhebbers.

Nederland Peru on Tour Macchupicchu

Proef Peru! 

De bijzondere (lekkere) producten die het land rijk is ontbreken niet tijdens Peru on Tour. De smaakpapillen worden verwend met een vers kopje Peruaanse koffie inclusief een stukje chocolade uit Peru. Liefhebbers van iets sterkers kunnen terecht bij de Pisco-proeverij, de nationale Peruaanse drank die ook in Nederland aan populariteit wint, denk aan Pisco Sour. Er staat tevens een gezonde ‘boost’ op het menu, want het land staat bekend om de productie van diverse superfoods, waaronder quinoa, maca en camu camu.

Daarnaast zijn stoffen van alpacavezel goed vertegenwoordigd dankzij kwalitatief hoogwaardige kleding, textielproducten en mode-items. 

Win tickets naar Peru! 

Iedereen die Peru on Tour bezoekt, heeft de kans om twee vliegtickets naar Peru te winnen. Onder de bezoekers van Peru on Tour worden namelijk tweemaal twee Air Europa vliegtickets naar de hoofdstad Lima verloot. 

Info

  • Op zaterdag 2 oktober staat de Peru on Tour truck op Rotterdam The Hague Airport, zondag 3 en maandag 4 oktober is de truck te bezoeken in Rotterdam op het plein bij de Markthal. Van dinsdag 5 tot en met zondag 10 oktober verhuist de Peru on Tour belevenis naar Amsterdam Schiphol, op het plein voor de aankomsthal en Schiphol Plaza.

    De gehele dag hebben bezoekers de mogelijkheid zich onder te dompelen in de Peruaanse sfeer, want de truck is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Toegang is gratis. 

Meer over