De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Nieuw camperinitiatief De Camper Club RonReizen opening_

NederlandNieuw camperinitiatief

De camperverhuur is afgelopen zomer in heel West-Europa explosief gestegen. En dat is niet zo gek. Door de coronapandemie kun je met je eigen huis op wielen voldoende afstand houden van alles en iedereen en in je eigen bubbel toch mooie vakanties beleven. In ons land zijn we een nieuw initiatief rijker: De Camper Club.

Maar goed, er zijn wel meer verhuurders in ons land, dus wat is er zo bijzonder dan? De Camper Club houdt het simpel: een all in verhuurprijs, geen kleine lettertjes, één type camper (Sunliving van Adria) en one size fits all: van twee tot vijf personen. 

Nieuw camperinitiatief De Camper Club RonReizen camper
  • Het ontbreekt je aan niets bij deze camper.
Rons tipRons tip
In de uitzending van RonReizen komende zondag (9 mei, 16.30 uur) op RTL4 bezoek  ik De Camper Club in hun 'clubhuis' in Bussum. Verder maak ik een rondreis door de regio Cariboo in Canada en volg de Gold Rush Trail en bezoek ik een schitterend kasteel in Wallonië. Mede-presentator Bert bezoekt de regio Alentojo in Portgal en gaat de natuur in bij Innsbruck. 

Compleet en luxe

De uitrusting is verrassend compleet. Van fietsendrager tot complete keuken, van verwarmde achteruitrijcamera tot en met luifel en van wijnglazen van glas (!) tot een bijl, want je wilt toch een kampvuur maken of niet? Sportvelgen, leren stuur en pook; mij doet het niets, maar het rijdt lekker zeggen ze... En zo is er nog veel meer dat je verblijf in deze camper tot een luxe feestje maakt.  

Nieuw camperinitiatief De Camper Club RonReizen vuurtje
  • Zie je jezelf al zitten, zo in de vrije natuur dankzij je campertrip?

Er is meer...

Maar misschien wel het meest verrassend is het feit dat je bij De Camper Club niet alleen huurt, maar ook geholpen wordt met routes, camping gidsen en andere leuke tips! Want bij De Camper Club gaat het om meer dan alleen het huren van een camper. En dat maakt ze anders dan anders.  

Meer weten: www.decamperclub.nl of 035 - 7503226.

Nieuw camperinitiatief De Camper Club RonReizen kinderen marshmellows
  • Superleuk ook voor kids natuurlijk!
Nieuw camperinitiatief De Camper Club RonReizen camper
  • De Sunliving van Adria is echt van alle gemakken voorzien.
Meer over