De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Luxe keuken met uitzicht

Cruise de zee over in de meest luxe suite ter wereld

Cruiseschepen zijn in principe al super de luxe, maar Seven Seas Cruises spant vanaf februari 2020 de kroon. ’s Wereld meest exclusieve suite aan boord van een cruiseschip is 413 m2 groot en van alle luxueuze gemakken voorzien met een privéspa én een handgemaakt bed van een slordige 200.000 dollar!

Van deze meest luxueuze suite op een cruiseschip kan bijna iedereen slechts dromen. Maar laten we die droom eens wat concreter maken. Er is slechts één Regent Suite aan boord van Seven Seas Splendor, die met 413m² het gemiddelde Nederlandse huis doet verbleken. De suite bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet, een logeerkamer een zithoek, inloopkast en eigen balkon. De Regent Suite biedt plaats aan maximaal zes gasten in totaal.

Privéspa tijdens je cruise

Gelukkige schone slaapsters die wakker worden in de Regent Suite krijgen alles wat hun hartje begeert. De suite heeft een met Italiaans marmer versierde privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte met onbeperkte spa-behandelingen. Er is een onbelemmerd 270 graden uitzicht over de boeg van het schip vanaf de veranda van 120m². En er is een glazen solarium zithoek op de top van de brug die hetzelfde uitzicht biedt als dat van de kapitein.

Lees ook:

Wellness cruises worden steeds populairder

Privéspa op de cruise
  • Relaxen lukt wel in deze privéspa.

Cruisen met een persoonlijke butler

Gasten in de Regent Suite genieten ook van een toegewijde persoonlijke butler om de ervaring van de gasten te perfectioneren en een persoonlijke chauffeur en gids in elke plaats die het cruiseschip aandoet.

Lees ook:

Wint de cruise het van de vakantie aan wal?

Het uitzicht op de cruise
  • Behalve een butler, krijg je er ook een prachtig uitzicht bij.

Privé zwembad aan boord

De Regent Suite heeft op Seven Seas Splendor ook een op maat gemaakt minizwembad aan de voorzijde van de veranda. Vanaf hier hebben gasten een prachtig uitzicht op de ondergaande zon. De volledig gevulde bar grenst aan de woonkamer en het solarium biedt een onbelemmerd uitzicht op de oceaan waar je comfortabel plaats kunt nemen terwijl een persoonlijke butler jouw favoriete drankje mixt.

Het balkon op een luxueuze cruise
  • De suite heeft hetzelfde uitzicht als de kapitein.

Eten tijdens je cruise

De gasten van de Regent Suite hebben elke avond exclusieve toegang tot het privérestaurant The Study op dek 11. Hier kunnen zij een cocktailreceptie organiseren of genieten van heerlijke gerechten uit het steakhouse Prime 7 of van het moderne Franse restaurant Chartreuse.

Nu gaan we je toch uit de droom helpen. Want wat kost dat dan wel niet? 11.000 dollar per nacht. Onbetaalbaar? Welnee! De Regent Suite is voor bijna alle data van het seizoen in 2020 al volgeboekt.

Meer over