De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Belvoir Castle

EngelandBelvoir Castle uit The Crown is nu te boeken op Airbnb

Om het begin van 2020 te vieren, opent het prachtige Belvoir Castle de deuren voor drie exclusieve verblijven die alleen op Airbnb te boeken zijn. Voor de allereerste keer stelt het kasteel de weelderige King's Suite beschikbaar voor drie overnachtingen op 31 december, 11 januari en 25 januari.

Via Airbnb kunnen drie paar gasten een verblijf reserveren in deze indrukwekkende suite, die oorspronkelijk is ontworpen voor bezoeken van leden van de koninklijke familie en als filmlocatie fungeerde voor Windsor in de populaire serie The Crown en in de historische dramafilm The Young Victoria. 

Lees ook:

10 topbestemmingen van Airbnb voor 2020

King;s suite Belvoir Castle
  • De King’s Suite is een echt unieke ruimte met een fascinerende geschiedenis.

Leef royaal in de King’s Suite

Als gast van de hertogin van Rutland en haar familie, ervaren bezoekers hoe het is om te leven als royalty in het weelderige, vorstelijke interieur van de driekamersuite. De koninklijke ervaring begint ´s middags met een heerlijke afternoon tea op het landgoed waar de traditie van deze lichte maaltijd tot stand kwam in de jaren 40 van de 19e eeuw. Na de afternoon tea wordt er in de State Dining Room een diner geserveerd en later op de avond kunnen gasten tijdens een receptie in The Library een drankje nuttigen, helemaal in The Crown stijl.

Belvoir Castle
  • Met name één stel zal tijdens oud en nieuw het nieuwe decennium in onvergetelijke stijl inluiden.

Verblijven in Belvoir Castle

De King's Suite van Belvoir Castle is beschikbaar voor drie overnachtingen voor maximaal twee gasten per verblijf, op 31 december 2019, 11 januari en 25 januari. Op 20 december vanaf 14.00 uur CET kunnen potentiële gasten hier een reserveringsaanvraag indienen. Hiervoor dienen gasten wel een geverifieerd Airbnb-profiel en positieve recensies te hebben. Ook wordt aangeraden om de advertentiepagina goed te lezen voor meer informatie over hoe reserveringen gemaakt kunnen worden en wat de huisregels zijn. Alle opbrengsten die worden gemaakt door de verblijven in Belvoir Castle, worden gedoneerd aan de Rainbows Hospice for Children and Young People.

Belvoir Castle dining
  • Belvoir Castle is een parel van het Engelse platteland en voor zowel de lokale bevolking als toeristen een ware ontdekkingsreis.

Over Belvoir Castle

Belvoir Castle is het ouderlijk huis van de hertog van Rutland. Deze familie woont al bijna duizend jaar aan generaties ononderbroken in het kasteel. Voor wie wel in een royaal verblijf wilt wonen, maar niet de kans heeft gekregen om de King’s Suite te boeken, hebben de hertog en hertogin van Rutland ook verschillende andere accommodaties op Airbnb staan. Zowel op het landgoed van Belvoir als elders.

Meer over