Nederland kerstboom cadeaus RonReizen

7 wereldse ideeën voor onder de kerstboom

Het is weer die tijd van het jaar met de bijbehorende vraag: wat geef ik mijn geliefden dit jaar voor de feestdagen? Vooral in deze veeleisende tijd met corona, veranderend koopgedrag, minimalisme, geen reizen en alle tips van Japanse opruimgoeroe Marie Kondō wordt een cadeau natuurlijk steeds zorgvuldiger uitgezocht. Het moet origineel, uniek en bijzonder zijn. Hier geven we je 7 cadeau-ideetjes van over de wereld die je niet snel bij de kringloop zult terugvinden. Enneh... #nospon!

Uniek uit Frankrijk

In het JHP atelier in Saint-André-des-Eaux in het natuurpark La Brière aan de Franse Atlantische kust maakt messenmaker Jean-Henri Pagnon de zogenaamde Morta-messen. Deze unieke stukken zijn gemaakt van het hout van eeuwenoude eiken die door de werking van onder andere water en turf in de moeraslanden van de regio versteend worden. Pagnon en zijn metgezellen lokaliseren de bomen zelf. Zowel het bijzondere hout als de klapmessen zelf dragen de naam Morta. Uit hoogwaardige materialen worden in de JHP studio verschillende soorten messen met de hand gemaakt die op verzoek worden gegraveerd. De messen kunnen ook online worden aangeschaft.

Waar te koop? Via couteaux-morta.com/messen/

Nederland kerstboom cadeaus RonReizen Morta messen

Meubels met Filipijnse charme

Kenneth Cobonpue geeft modern design een nieuw gezicht: de Filipijnse ontwerper gebruikt licht, organische vormen en natuurlijke materialen om lampen, tafels, stoelen, vazen en nog veel meer te creëren. Vandaag de dag staat het merk KENNETHCOBONPUE® wereldwijd bekend om zijn unieke ontwerpen en zijn uitgebreide klantenbestand - zelfs tot uit Hollywood aan toe. Voor zijn combinatie van traditioneel vakmanschap en innovatieve technologieën heeft de ontwerper internationale prijzen ontvangen, waaronder vijf Japan Good Design Awards, de Top-Pick van de American Society of Interior Design en de Franse Coup de Coeur Award.  

Waar te koop? In Nederland online via Design Meubels.

Nederland kerstboom cadeaus RonReizen meubels Filipijnen

  Het welzijn van je huid

  Het is algemeen bekend dat Aloë Vera geliefd is als hulp bij het voeden en verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van de huid. Het werkt niet alleen verzorgend, maar het heeft tevens de kracht om een beschadigde huid te kalmeren en te herstellen. Maar wist je dat met name de Aloë’s die op Aruba groeien bekend staan als de meest geneeskrachtige ter wereld? Aloë ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Precies de omstandigheden die je vindt op Aruba. Het woestijnachtige landschap is ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë-plant. Bucuti &Tara Beach Resort is overtuigd en gebruikt de producten van Aruba Aloë in de badkamers. Haal de Aruba-vibes in huis; van lipverzorging tot shower gel en van handgemaakte zeep tot bodylotion. Genoeg cadeau-ideeën voor zowel mannen als vrouwen!

  Waar te koop? Bij ArubaAloe.nl

  Nederland kerstboom cadeaus RonReizen Aloe Vera

   Een unieke kijk op schoonheid

   ‘Als je je goed voelt, straal je dat ook uit’. Het is een credo dat door  Zweedse vrouwen als geen ander wordt begrepen. Zij zijn ervan overtuigd dat de beste manier om je goed te voelen is door actief te zijn, je te omringen door vrienden en familie én te genieten van het leven. En dan bij dit alles altijd geholpen door de kracht van de natuur. De producten van Oriflame worden gemaakt met het beste dat de natuur te bieden heeft. Daarnaast ondersteunt Oriflame talloze goede doelen wereldwijd en is mede-oprichter van de World Childhood Foundation. Zo heee, da's nog eens een cadeau dat goed is voor body & mind… 

   Waar te koop? Via de online shop van Oriflame.

   Nederland kerstboom cadeaus RonReizen Oriflame

    Ontdek je inner-influencer

    Een roadtrip door de Verenigde Staten maken met Escape Campervans. Kleurrijker dan dat wordt het niet. Escape heeft namelijk ruim 600 campervans en geen één is er gelijk. Voordat de vans de verhuur in gaan, worden ze eerst onder handen genomen door street-art-artists in Los Angeles. Zij bedenken het design en sprayen de wagen. Je kunt je voorstellen dat een Escape Campervan dan ook vaak figureert in de foto’s die je onderweg neemt. In de camper, voor de camper, vanuit de camper, camper op de voorgrond, camper op de achtergrond… geen foto zal mislukken. En al helemaal niet met een goede camera. En dan natuurlijk eentje met wifi zodat je de foto’s… zo hup, op je social media-kanalen zet!

    Waar te koop? Op onze verlanglijst staat de Olympus EPL-8.

    Nederland kerstboom cadeaus RonReizen Olympus

     Je hippe hotelkamer thuis

     In alle Ruby Hotels (Engeland, Duitsland en Oostenrijk) is de filosofie Lean Luxury tot in de puntjes doorgevoerd. Dat wil zeggen dat al het overbodige is weggehaald en de focus ligt op het essentiële. Want zeg nou zelf… in een hotelkamer wil je een uitstekend bed voorzien van eerste klas beddengoed en ontspannen onder een heerlijke regendouche met de meest lekkere badproducten. Om vervolgens op te rollen op de bank, een geurkaars aan te steken om de juiste sfeer te scheppen en te genieten van een dampende en geurige kop koffie of thee… Het leukst is natuurlijk om iemand een paar overnachtingen in één van de Ruby Hotels cadeau te doen. Maar nu reizen even niet zo aan de hand is, haal je snel en eenvoudig de Lean Luxury Ruby vibes in huis.

     Waar te koop? Happy shopping bij Ruby Goods.

     Nederland kerstboom cadeaus RonReizen Ruby Hotels

      Reisgemak voor grote en kleine reizen

      Of je nu een lange reis gaat maken, een weekendje weg wilt of gewoon thuis blijft; we zijn het er allemaal wel over eens dat een goede rugzak in niemands tassencollectie mag ontbreken. Het Amerikaanse merk Herschel begrijpt dit als geen ander en heeft rugzakken in vele soorten, kleuren en maten. Handig voor de kids om de boeken veilig mee naar school te vervoeren, voor vaderlief om de laptop in te vervoeren en natuurlijk voor het hele gezin als er prachtige wandeling gemaakt gaat worden. Altijd fijn, altijd handig en altijd blije gezichten zodra het cadeau wordt uitgepakt. Wat willen de Sinterklazen en Kerstmannen nog meer…

      Waar te koop? Maak maar vast een verlanglijstje bij Herschel.

      Nederland kerstboom cadeaus RonReizen Herschel
       Meer over