Nederland Keukenhof Bolsenius RonReizen.nl

NederlandBloemen kijken en sterreneten

Nog even en dan kunnen we eindelijk weer vrij van coronamaatrdegelen genieten van de bloemenpracht van Keukenhof. Voor dit voorjaar met een exclusieve samenwerking met sterrenrestaurant Bolenius. Bezoekers van Keukenhof krijgen de kans de dag af te sluiten met een speciaal voor de bloemententoonstelling samengesteld zesgangendiner in sterrenrestaurant Bolenius.

Als grondlegger van Dutch-Cuisine ging chefkok Luc Kusters van restaurant Bolenius graag de uitdaging aan om een menu te ontwerpen  geïnspireerd op Keukenhof en gebruik makend van duurzame en puur Nederlandse ingrediënten. 

Nederland Keukenhof Bolsenius RonReizen.nl

  Bloemenpracht en gastronomie

  Het initiatief was afkomstig van ticketsplatform Tiqets. Zo kwam een samenwerking tot stand waarbij bezoekers van Keukenhof een bijzondere beleving voorgeschoteld krijgen. Overdag genieten van de uitbundige bloei in de vele inspiratietuinen. ‘s Avonds in restaurant Bolenius in Amsterdam genieten van een gastronomisch en exclusief zesgangen Keukenhof-diner.

  Nederland Keukenhof Bolsenius RonReizen.nl

   Unieke beleving

   "We kunnen niet wachten om in het voorjaar weer bezoekers te verwelkomen en we zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen", zegt Tom Scheuder, commercieel manager Keukenhof. “Met deze unieke beleving ons park aan het publiek presenteren is natuurlijk extra bijzonder. Op deze manier hopen we nog meer mensen te inspireren om de prachtige bloemen en Nederlandse eetcultuur te ontdekken.”

   Nederland Keukenhof Bolsenius RonReizen.nl

    Exclusief!

    Het exclusieve arrangement is alleen beschikbaar op donderdagen vanaf 21 april t/m 19 mei en er is een bepekt aantal plaatsen. Restaurant Bolenius ligt op 30 km afstand van Keukenhof aan de goed bereikbare Zuidas van Amsterdam. Het is vanaf heden exclusief via de Tiqets website te boeken. Voor meer informatie en om te reserven klik hier.

    Meer over