De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Cruises om bij weg te dromen MAR in Sorrento

Cruises om bij weg te dromen

Oktober staat normaliter bekend als de cruisemaand van het jaar. En ook al ziet de cruisesector er dit jaar anders uit, er is genoeg moois om naar uit te kijken! Zo heeft Regent Seven Seas Cruises haar langste wereldcruise in 12 jaar aangekondigd; worden dromen werkelijkheid bij Norwegian Cruise Line en zijn de 4-daagse riviercruises bij VIVA dit jaar een groot succes. Hier delen we wat highlights om alvast bij weg te dromen.

Regent Seven Seas Cruises, ’s werelds toonaangevende luxueuze cruiserederij, heeft haar langste wereldcruise in 12 jaar aangekondigd. De 2023 World Cruise neemt gasten van 7 januari 2023 t/m 30 mei 2023 mee op een onvergetelijke reis van Miami naar Barcelona. In 143 nachten, oftewel: bijna vijf maanden, worden 72 havens in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, Afrika en Spanje bezocht. Alle reisdetails zijn in de online brochure te vinden en klik hier voor de 2023 World Cruise video.

Cruises om bij weg te dromen
  • Een wereldreis van vijf maanden...

Vijf maanden cruisen!

Seven Seas Mariner, 's werelds eerste all-suite, all-balcony schip, neemt luxereizigers mee 'Beyond the Horizon'. Aan land kunnen gasten genieten van 356 gratis excursies in 42 landen, waaronder toegang tot maar liefst 48 UNESCO werelderfgoedlocaties. Net als vorig jaar heeft de rederij haar record verbroken voor wat betreft boekingen op een wereldcruise, met een verdubbeling van het aantal boekingen op de 2022 World Cruise.

Cruises om bij weg te dromen MAR in Sorrento
  • Je doet de meest fantastische plekken aan...

20 nieuwe bestemmingen

Norwegian Cruise Line biedt cruises aan waarbij meer dan 20 nieuwe bestemmingen worden aangedaan, waaronder Antarctica, Groenland en Zuid-Afrika. Daarnaast zijn cruises naar meer dan 300 populaire bestemmingen zoals de Bahamas, Alaska, Canada of de Mediterranee ook boekbaar. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen prima service van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainment-gelegenheden aan boord, net als een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.

Cruises om bij weg te dromen Norwegian Sky_Miami Aerial
  • Norwegian in Miami...

De rivier op...

Riviercruiserederij VIVA Cruises ziet het aantal first time visitors deze zomer stijgen. Reden? Nu er afgelopen zomer minder zeecruises konden plaatsvinden zochten mensen een andere manier om toch dat cruisegevoel te ervaren. VIVA Cruises herstartte haar Europese routes succesvol deze zomer en introduceerde een 4-daagse cruise over de Main- en de Rijn-rivier. Dit bleek een groot succes te zijn! De schepen zijn kleiner en zijn er dus ook minder mensen aan boord en door de route blijven de gasten dichtbij huis. Door het succes zal de riviercruisespecialist ook in 2021 deze 4-daagse cruises blijven uitvoeren naast andere routes zoals de populaire Baltische regio. 

Cruises om bij weg te dromen VIVA
  • VIVA richt zich op riviercruises.
Meer over