De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag: Wereldwandeling

Winnen op Woensdag: Wereldwandeling

In deze Winnen op Woensdag maak je kans op een wereldreis in Utrecht. Steeds meer mensen maken verre reizen, gaan backpacken of nemen een sabbatical en gaan op avontuur. Nederland is zelf al rijk aan culturen. Utrecht telt bijvoorbeeld al 169 verschillende nationaliteiten. Doe mee en maak een unieke wereldwandeling voor 2 personen in eigen land!

Dit kun je winnen

De wereldwandeling is een wandeling van zeven kilometer in de binnenstad van Utrecht waarbij je de wereldse invloeden in de stad ontdekt. Met 29 stops, de beste eet- en drinktips en een interactief spel. Je leert meer over religie, tradities en rituelen. Met een backpack vol reisgadgets ga je op pad en leer je de weg vinden met een kompas, jezelf voor te stellen in een andere taal en ontmoet je Utrechters die je meer leren over de wereld. De wereld die gewoon in Utrecht te vinden is. In de backpack vind je onder andere: de wereldkaart van Utrecht, een ansichtkaart met postzegel die je tijdens je reis gaat versturen en reisgadgets zoals een verrekijker, taalboekje en regenponcho.

Utrecht: Winnen op Woensdag

    Over de organisatie

    BAPAHO staat voor Backback Holland. Het is een evenementenbureau dat reizen organiseert in Nederland. Door middel van spel, dialoog en het gebruik van al je zintuigen neemt BAPAHO je mee over de hele wereld zonder dat je de stad of zelfs je woonkamer verlaat. Zo kun je afreizen naar een specifiek land, een wereldreis maken, thuis op reis gaan of op het werk een ris maken. BAPAHO wil religie, tradities en rituelen toegankelijk maken voor iedereen. Om eer over elkaar te leren en de wereld beter te begrijpen.

    Dit moet je doen

    Om kans te maken op deze wereldwandeling in Utrecht voor 2 personen ga je naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebook-pagina. Tag degene met wie jij deze wandeling wil maken en wie weet ligt de wereld binnenkort aan jullie voeten in Utrecht.